OS 1975 Mystic Petrol, u nas nosił 12kg
lny 50% double-face. Robert po złamaniu-rewelacja. Cienki, nośny, wytrzymały i mało wymagający tj.do pralki bez stresu
edit: już pisałam o Robercie, powtarzam się na stare lata![]()
Ja nosze 17 kilo w indio ranunkel, cieniutkie i jak dla mnie nosi ladnie (bawelenka); tez chwale sobie indio 1975 gold rubyz lnem wlasnie.
a myslicie, ze zabka Agat z lnem spelnia te krtteria? ona taka pieknaa ja mam 12 kg do noszenia
Wojtuś 5.12.2011
Mój nowy faworyt - OS Mystic petrol z konopiami. Najnośniejsza firanka, jaką miałam. Noszę 14 kg![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
ja poproszę fote![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
OS z konopiami. cyprys z lnem, vatek solsbury - moje ostatnie faworytyos z lnem tez - ale on az takie cienki jak konopny nie jest.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Pat, Maks robi wrażenie
ale biedne Twoje plecy![]()
2 + 7 (2005-2018)
Wooow! Myślałam, że ja nosiłam ciężkie dziecko, ale to był "tylko" 90. centyl.Od początku był poza siatkami czy tak wyskoczył w pewnym momencie?
Aha, jak dla mnie pod kategorię podpada Indio AZ. Nie dość, że piękne, to jeszcze nośne. I cienkie też. O przewiewności się nie wypowiadam, bo dla mnie nie ma tej kategorii![]()
mru, Maks urodził się z wagą 3,5 kg, ale już przy pierwszym ważeniu w przychodni wyskoczył poza siatkę. Teraz to w ogóle masakra. Miłosz był na 97. centylu lub tuż po. Teraz 75. centyl. Jestem ciekawa, jak będzie z Maksem.
Karusku, plecy, stawy biodrowe i kolana - do wymiany![]()
Jak w temacie. Małą sonda![]()
![]()
Nie ukrywam,że nie przepadam za grubymi chustami, bo mam małe dłonie i jakoś tak nie mogę ich złapać
Mam PHI i kocham ją bezwarunkowo,ale zdarza mi się
że nie mogę jej dobrze chwycić i 100 lat minie zanim się zamotam,a przecież do grubasów nie nalezy.
Czytałam ,że OS Mystic Petrol jest wyjątkowo kompaktowy i nosi super. I na tym moja wiedza się kończy
Podzielcie się swoimi typami co do najnośniejszych cienizn![]()
antracyt z konopiami i żałobne pawiki i jeszcze może OS Gold i kamyczek lniany
Ostatnio edytowane przez agatkan ; 30-06-2013 o 19:09