w końcu przyszła moja pierwsza chusta wiązana.... didymos jimjest śliczna! Na żywo dużo ładniejsza niż wychodzi na zdjęciach... no i Julianek zadowolony... cierpliwie pozwala mamie testować możliwe wiązania
pozdrawiamy![]()
w końcu przyszła moja pierwsza chusta wiązana.... didymos jimjest śliczna! Na żywo dużo ładniejsza niż wychodzi na zdjęciach... no i Julianek zadowolony... cierpliwie pozwala mamie testować możliwe wiązania
pozdrawiamy![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
gratuluję pięknej chusty!
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
cudeńko kupiłaśgratuluję
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
fotki fotki fotki fotki fotkifotki fotki fotki fotki fotkifotki fotki fotki fotki fotkifotki fotki fotki fotki fotkifotki fotki fotki fotki fotkifotki fotki fotki fotki fotkifotki fotki fotki fotki fotkifotki fotki fotki fotki fotkifotki fotki fotki fotki fotkifotki fotki fotki fotki fotkifotki fotki fotki fotki fotkifotki fotki fotki fotki fotkifotki fotki fotki fotki fotkifotki fotki fotki fotki fotkifotki fotki fotki fotki![]()
hehehe, podpisuje sieZamieszczone przez kachna2001
![]()
mam nadzieje, ze wiesz, ze zaczynajac od didka nie bedzie ci juz pasowac zadna inna wiazana, aj przynajmniej tak mam. oczywiscie zyczliwie sie do innych odnosze, ale bym go nie wymienila
![]()
jak moj jim przyjdzie to wam szybko wkleje hihi
szkoda ze ja sama caly dzien, bo zdjec w akcji nie ma mi kto robic, marianka uparcie oblizuje obiektyw zamiast mnie pykac![]()
Kasia mama Marianny czerwiec 06 Heleny wrzesieĂą 07 i styczniowej niespodzianki
http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia
nie ma mi kto zdjęć robić jak zamotam więc macie tylko jedno a nawet kawałek...i jak wam sie podoba?
![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Całkiem nieźle wyszedł na zdjęciu jak na Jima! Oj, też takiego bym chciała......................................supe r elegancka chusta!!!! Szkrabowi teżsię chyba podoba????
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
piekna![]()
Gratulujęjedno z nielicznych zdjęć na których kolor jest zbliżony do naturalnego
SUPER - ja jestem zakochana w tej chuścieMoże Dominik_a mi pożyczy... ech...
A dzieciaczkowi jak widać bardzo się podobało - bo nawet zasnął![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
przecudowny kolor! i dzieciatko jak uroczo zasnelo... ehhh... mozna patrzec i patrzec...
mało ważne....
Kamilek - 16 marca 2006
tu najnowsze zdjęcie jima z Juliankiem na spacerze...
![]()
Kamilek - 16 marca 2006
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
dzięki dziewczyny!!!
Vega polecam!!! jest cudna ...jak dla mnie![]()
No a Julianek ma to do siebie że po zamotaniu zasypia najpóźniej w ciągu ....hm.... 5 minut
no a pozatym sama nie wiem kiedy tak urósł....![]()
Kamilek - 16 marca 2006
sliczny ten Jim, oj bardzo mi sie podoba![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
Jim cudny.
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.