Wielkie dzięki raz jeszcze, więc stawiam na leosia. Pozdrawiam serdecznie.
Wielkie dzięki raz jeszcze, więc stawiam na leosia. Pozdrawiam serdecznie.
Ja też na lato planuję zakup właśnie Leosia - dla dziecka które w wakacje skończy rok i teraz mając 8 mcy waży 9 kgTakże moim zdaniem dobry wybór.
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
Tylko kolor mnie cały czas męczt schwarz a moze natur na lato? sama nie wiem, ja to szrosci jakos bardziej preferuje.Jeszcze mi sie podoba storchenwiege lily, ale ona chyba grubsza od leo?
Lily jest zdecydowanie grubsza od Leo, zresztą w tym natura pasiaków, że są nieco grubsze. Z cieńszych to żakardy (ale nie wszystkie są dobre na lato) i właśnie jak Leo. Sama mam Leo kółkowe (2 sztuki obecnie) i wiązaną tkaną więc mogę rekomendować. Tylko że ja mam w mocnych kolorach - turkus, czerwień i bordo![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
Mam leona biało-czarnego i natura ale oba kółkowe. Oba są bardzo ładne![]()
Z moją dwulatką spokojnie dają radę a są przewiewne.
Mam też zielonego krótkiego i fajnie się plecak prosty z niego wiąże i na lato super bo nie trzeba się owijać chustą kilka razy. Polecam![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Zakupiłam Leosia schwarz-weiss....i...piękny jest, ale wydaje mi się bardzo sztywny. Mam nati czerwoną, która od początku była mięciutka i przytulaśna. Czy wszystkie Leony takie sztywne? I czy taki pozostanie? Może natur miększy?
????