Moja nie ma takich pętelek.
To chyba jednak zaciągnięcia są. W sumie chusta ta mogłaby być tańsza ze względu na tę jedwabną nitkę. Mam na myśli Passiflorę bordową w ogóle,nie Karuskową.
Chyba miałas pecha. Na mojej takich atrakcji nie znalazłam, tylko kilkanaście "gałązek" które ładne wyszły podczas prania. Teraz widzę po lewej stronie jeszcze dwa takie zgrubienia jak na 6 fotce ale dały się ładnie wydłubać. Znalazłam też nascie nitek w kolorach fiolet z honsiu, zielony z izera, beż tez podejrzewam z izera/passiflory kaszmirowej. Żadnych szpiegowskich atrakcji.
Karusku ja bym oddała albo przynajmniej reklamowała.
jutro odeślę, bo dziś nie było kiedy![]()
ale pocieszające, że to tylko ja tak nieszczęśliwie trafiłam (przeżyję), a nie że nati taki bubel wszystkim sprzedała
2 + 7 (2005-2018)
wysłałam zdjęcia do nati i właśnie dostałam odpowiedź(wysłałam tylko te zdjecia z zaciągnięciami, bo meszek rozumiem, że może przeszkadzać, no ale taki urok tej chusty)
he he, dziewczyny, wystające zaciągnięcia mam sobie poobcinać i po sprawieto nie jest wada nadająca się do reklamacji. Ale chustę mogę zwrócić jako zwykły zwrot, bo mi się nie spodobała (co na pewno zrobię)
już nie chcę myśleć ile dziur powstanie, jeśli te nitki poobcinam, ale widocznie ktoś twierdzi, że ażurkowa chusta na lato to jest to
jeśli ktoś ma ochotę na passiflorę jedwabną, to niech kupuje maxi, jeśli się pokaże w sklepie natibo to może być moja zwrócona
![]()
2 + 7 (2005-2018)
wystające zaciągnięcia mam sobie poobcinać i po sprawie to nie jest wada nadająca się do reklamacji
ze tak powiem, ze co????
Czy osoba odpowiadajaca na twojego mejla ma podstawowe pojecie co sie stanie z taka chusta po obcieciu wszystkich zaciagniec.
![]()
Marcel 3 lata
nie mam pojęcia, czy ta osoba jest świadoma, co pisze...
na szczęście mam pojęcie, co się stanie z taką chustą i nitek nie obetnę, ale nówka, która o tym nie wie i poobcina, będzie w plecy 400zł (ponad)
Faktycznie, przyszłościowe myślenie- kupi nową, ale czy tej samej firmy?
![]()
wkuta jestem
i nowych natek u mnie póki co nie będzie w stosiku
2 + 7 (2005-2018)
Szefostwo i tak czyta!
![]()
Karusku
dżizas, jak ten jedwab przedziwnie wygląda... czy to jest czysty jedwab? w życiu nie widziałam takiej nitki.
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Karusku, w końcu!
Już kilka osób z tego forum zrezygnowało z zakupów u NAti ze względu na politykę firmy.
Widząc co się NADAL dzieje, nie narzekam.
K. 2009M. 2012
a ja mam Rosjankom napisać co Ci Nati odpisalo, ale wstyd![]()
ale wiecie rozwijają się)
już nie radzą nitek igłą przesUwać
dobrze, że konkurencja rośnie, mam nadzieję, że będzie uczyć się na błędach a nie własne popełniać![]()
Ostatnio edytowane przez bydzia ; 19-04-2012 o 12:30 Powód: ort ;)