zadzwonię jutro/pojutrze (jutro wariacki dzień, to pewnie bardziej pojutrze) do nati najwyżej i dopytam
nie chciałabym jej wyprać - okaże się, że kłaczatość nie minęła, a nati mi nie przyjmie zwrotu, no bo w sumie chusta już nie będzie nowa i jak ją później sprzedadzą?
do czekających: w dotyku jest fajna, mięciutka, kolor naprawdę śliczny, nie jest gruba i na lato się super sprawdzi!
2 + 7 (2005-2018)
Wyprałam. Suszy się. Niewiele się zmieniło.Tyle,że włoski łatwiej wyłażą jak się pociągnie
Jutro się przyjrzę![]()
Podoba mi się ta narzuta w wersji "lux"! Ciekawe, jak z tymi włókienkami...
Aga,
mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)
Strasznie podoba mi się ten kolor te kłaczki mnie jednak odstraszają
Bianka 04-09-2010
Moja 5 ma 4,53cm i 81 szerokości
Jest średniogruba, sliska, cuchnie jedwabiem, jeszcze nie motałam. Kłaczki ma - widać że nie tussah. Kolor to taki złamany zimny czerwony -nie bordo, nie malinowy - bardziej jak cegła ale ciemniejszy. Nie brąz -o może jak krew? Coś w ten deseń...
fotki, motane będą jak się wkłady uruchomią, na drugiej fotce widac kłaczki - coś jakby wątek jedwabny był nitka surową - mniej skręconą i pojedyncze nici wychodzą
![]()
amst - dzięki za zdjęcia, przekonałam się, że jednak nie chcę takiej... idę anulować zamówienie
czy ja wreszcie trafię na swój upragniony jedwab, który mi podpasuje???![]()
piekne! ale wkład jeszcze piekniejszy![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Piękne zdjęcia, ale te kłaki i ciapatość wzoru jak dla mnie nie do przyjęcia...
Wolę gładkość jaskólek.
Dobrze nosi chociaż?![]()
ja bym tych kłaczków jednak nie zdzierżyła - tym lepiej dla mojego portfela![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Wyskubałam trochę tych kłaczków - chyba trzeba bedzie wyprać i wyprasować. Struktura jest no niemal jak len - właśnie przez te kłaczki. Mam IIgat. i nie ma wad- przeglądałam dokładnie - własnie przez te kłaczki centymetr po centymetrze. Może w I gatunku jest mniej kłaków?
mięciutki, nosi fajnie - strasznie szeroki - moge komuś uciąć pasek na pas do poda albo torby![]()
Matysiu - moje sadło się daje stłoczyć![]()
sa w sklepie wszystkie rozmiary
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
proszę, fotki mojej, dla mnie tragedia (robione na chybił trafił, to bynajmniej nie wszystkie wady. I nie wszykiwałam największych, całej chusty nawet nie obejrzałam, bo wystarczą mi te fragmenty, na które akurat spojrzałam. I przypominam, że to jest pierwszy gatunek!)![]()
a tutaj widać na zgięciu chusty meszek jaki ma:
dziewczyny, które też mają passiflorę - wyjątkowo źle trafiłam, czy Wasze też tak mają?
dla mnie to NIE JEST chusta warta 400zł!
2 + 7 (2005-2018)