No to ja baardzo tanio swoje ciemniejace zielone sprzedalam, inaczej zwane colourgrown green (natural green) blizniak colourgrown brown (nat brown). Mam za to piekna kolkowa wlasnie brazowa, jest to jedno z najbardziej miekkich indio![]()
No to ja baardzo tanio swoje ciemniejace zielone sprzedalam, inaczej zwane colourgrown green (natural green) blizniak colourgrown brown (nat brown). Mam za to piekna kolkowa wlasnie brazowa, jest to jedno z najbardziej miekkich indio![]()
1 jest na stronie didka
2 kółkowa krąży kolor coraz piękniejszy osiągając![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
wiem, ze jest na stronie didka, tylko dziwie sie, bo tam nie ma ani slowa o ciemnieniu...
Kilka fotek, ktore zrobilam:
A tutaj juz takie indio, ktore wiecej nabralo koloru, ach piekna to byla chusta, troche zaluje, ze ja sprzedalam![]()
![]()
a ja do dziś żałuję, że jej nie wzięłam, choć jako pierwsza posta zauważyłam![]()
![]()
![]()
to mi cos umknelo
skoro wysoko sie wznosi to i naturą rzeczy kiedys spadnąć (ladnie nie po polskiemu) se musi
![]()
mam nadzieje ze do czerwca to uczyni![]()
Przepiękne!!!! O takim właśnie marzyłam nie wiedząc, że istnieje, tzn o te brązy mi chodzi. O zieleniach tez marzę...
wspieram całą piersią uciemiężone kryzysem kobiety,euro mi tam niestrasznie,bo nic nie chcę,ale i tak wspieram
![]()
Hmmm, a ja nie żałuję, wielkie dzięki, LindoZamieszczone przez Linda
![]()
Całe szczęście, że to było moje jedyne moje marzenie chustowe do spełnienia![]()
Aga,
mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)
do czerwcaZamieszczone przez Ania
a nie dałoby się wcześniej ?
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Szkoda, ze EUR tak wysoko teraz stoi... Wlasnie zerknelam na wyciag z konta, kurcze juz nie oplaca sie nic na ebayu kupowac... a szkoda, bo jeszcze kilka chust mam ochote zafarbowac![]()
co się odwlecze, to nie ucieczeZamieszczone przez Linda
![]()
Są też dwa didkowe pasiaki z tych ciemniejących kolorów. Zupene sierotki, nikt nigdy o nie nie pyta.
Ja też mam nadzieje, ze do wiosny kurs spadnie, bo pewnie znów będzie wzmożony didkowy atak z lnami.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
petisu a didek nie moglby takiego ciemniejacego indio wlasnie z lnem zrobic albo z konopiami? na pewno bym wtedy sie skusila, mimo ze juz nie nosze prawieale chcialabym miec dla samego mania
![]()
jakie to, jakie?Zamieszczone przez petisu
grown greena mialam okazje poznac ostatnio, na zywo bardzo czaruje
a jaki one osiagaja maksymalny stopien sciemnienia, jestem ciekawa
Zamieszczone przez hanti
![]()
![]()
ze przed terminem?????!!!!!!!! litości- to ma byc donoszona ciąża
![]()
![]()
wiec poki co kurs euro jej spokojowi sprzyja
![]()
![]()
no dobra.....przyłączam się do bolejących nad ceną euro
![]()
![]()
![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
Zamieszczone przez petisu
Miałam przyjemność przez ponad rok posiadać i użytkować Larsa czyli pasiaka z ciemiejącej zieleni. Niniejszym dementuję jakoby był zielony, nie ma nic wspólnego z zieleniami widocznymi na stronie DidkaZ każdym kolejnym praniem przybiera coraz ciemniejszy kolor, zaiste, ale jest to kolor szarozielony z przewagą szarego, taki kompostowy.
Kochałam go i kolor mi odpowiadał, ale ta naturalnie kolorowa bawełna nosi kiepsko IMO, 14 kilo czułam w ramionach solidnie. Więc Larsa przytulają juz w nowym domu![]()
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci