forum czytam i czytam i czytam, i tak bardzo czytam te pierwsze wątki od góry, że zgapiłam całkiem wątek powitalny
a więc spóźnione: witam wszystkich![]()
a to ja i Hubert leniuszek
forum czytam i czytam i czytam, i tak bardzo czytam te pierwsze wątki od góry, że zgapiłam całkiem wątek powitalny
a więc spóźnione: witam wszystkich![]()
a to ja i Hubert leniuszek
witaj![]()
Kubuś (7.7.2005) i Ninusia (13.7.2007)
Nubik - nosidła ergonomiczne, MT
moj blog
POŁOŻNA))))) i DOULA - wsparcie dla przyszłych rodziców
MASAŻ SHANTALA oraz Doradca Laktacyjny CNoL - Lublin i okolice, zapraszam![]()
DORADZTWO CHUSTOWE - Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule®
gosia_nubik
![]()
witaj!
Witamy!!!![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
WitajcieDużo radości i uśmiechu!!
Szymon - moje kwietniowe słońce
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
cześć!![]()
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
Ja też chce się przywitać, od kilku tygodni śledzę już to forum, ale dopiero dziś się zalogowałam. Jestem totalna nowicjuszką forumową no i chustową. Chustę mam pożyczoną i dopiero zaczynam uczyć się wiązań, ale już jestem zachwycona jej funkcjonalnością! Na razie raz byłam na mini koncercie z chustą, mój Adaś miał wtedy niecały miesiąc i choć było dość głośno przespał całe 3 godziny w mojej jeszcze nie całkiem sprawnie zawiązanej kieszonce! Chcę się nauczyć więcej! Póki co będę korzystać z Waszych rad doświadczone koleżanki
![]()
Hej dzinks!!!Bradełej- super fotka.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
O i dopiero teraz doczytała, Izabelka- witamy serdecznie! I gratulujemy pierwszych wiązań!Pozdrowionka!
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*