które wybrac?
indio ziegelrot 100% bawelny czy welenke?
tylko napiszcie pod wzgledem noszenia,a nie wygladu bo mnie sie obie podobaja
a nie wiem jak nosza,prosze o opinie![]()
które wybrac?
indio ziegelrot 100% bawelny czy welenke?
tylko napiszcie pod wzgledem noszenia,a nie wygladu bo mnie sie obie podobaja
a nie wiem jak nosza,prosze o opinie![]()
net mi znów zabrali...
pod względem noszenia to wełna,szczególnie jak porównujesz z limitowanym indio (cieniutkim i ażurowym),które nadaje się według moich ramion i pleców do góra 9 kilo dziecia.
Ja tez wybralabym welenke, choc welenki tez sa rozne... Wiosna w moos bedzie nam za cieplo, ale w nino welnianym, indio cynoberku nie. Tak jak pisze Magda, limitowane indio dla mnie juz za cienkie (dziecko ma 21 miesiecy i wazy 11.3 kg), ale czasami nosze w starych bialo-czarnym i jest ok.
Gdybym miała takie dylematy wybrałabym nino z wełną
A tak poważnie, nie wiem, jakie jest ziegelrot. Mam zwykłe indio z bawełną - nielimitowane i nosi ciężkiego bobasa tak sobie. Nino z wełną zdecydowanie lepiej. Podobno wełenki nati są fajne, więc ja bym ku wełence się skłaniała. Z drugiej strony, jeśli nie masz indio bawełnianego, to może być ostatni dzwonek. Jeszcze trochę się w nim ponosisz.
Glosuję na wełenkę!
Ziegelrot fajny, ale cieńszy od zwykłej bawełny, przez co gorzej ciut nosi.
Kurcze ze mną jest chyba coś nie tak, bo dla mnie zarówno Lana, Lilie jak i Leo nosiły dobrze, różnicę czułam w dociąganiu tylko![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
a indio tiefblau? dobrze nosi?
kurcze mam teraz dylemat a musze sie szybko zdecydowac bo od jutra
zawieszam swoja kariere na tym forum na jakies 2 tygodnie![]()
help!
net mi znów zabrali...
tiefblau nosi jak każde bawełniane indio nielimitowane,ale...
mam wełnę nati,możesz kupować w ciemno-zakochasz się na zabój![]()
miałam ciężkie do zdobycia bawełniane indio biało-fioletowe i jedyny żal jaki odczułam po sprzedaży to taki,że nie mam już takiego "specjału" w swojej kolekcji,nośność mną nie zakręciła.
a wełna nati może być niezdobyczna,jak Natalia pisała.
milusia nieprawdopodobnie,nośna rewelacyjnie![]()
ewentualnie jak masz większą kasę to zamów u Petisu indio natur z lnem (dobra nośność i jednocześnie indio) albo jakieś z wełną.
a propos wełenek nati: jak można kupić coś, co jest tak deficytowe, jak krakowska parzona, proszek cypisek, papier toaletowy i sznurek do snopowiązałki w tysiąc dziewięćset osiemdziesiątym drugim?