Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Pierwsze próby z chustą tkaną - POMOCY!!

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie Pierwsze próby z chustą tkaną - POMOCY!!

Witam serdecznie!
    Do tej pory nosiliśmy się w elastyku, ale od kilku dni mam też tkaną. Chusta fantastyczna, super się wiąże, ale chciałam bym wyeliminować wszystkie błędy żeby dziecku szkody nie narobić, bo to w sumie ma być zdrowie dla niego.

Co zrobić żeby Młody nie odginał tak głowy do tyłu? Praktycznie w każdym wiązaniu tak ma. Jak mu na siłę próbuję głowę na boczek przewrócić to się złości, bo on musi oglądać i mamusi w oczy patrzyć, Dopiero jak zaśnie to kładzie główkę.

Wojtek ma 5 m-cy i 1 tydzień

2X

Kieszonka

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

specjalistą nie jestem, ale mały chyba jest ciekawy świata zwyczajnie
    Zwróć uwagę na nóżki małego, jedna jest bardziej są nie równo....to mi się rzuciło w oczy
    a z innymi sprawami dziewczyny na pewno Ci pomogą ....
    Raduś 21.02.2009 i Piotruś 09.06.2011

Chusteryczka Awatar lemniscus
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

pupka musi byc bardziej wpadneta i kolanka wyzej wtedy plecki mu sie bardziej zaokragla i ty musisz byc prosto nie odchylaj sie tak do tylu jak wiazesz zwlaszcza na pierwszych zdjeciach
    a tak to bardzo ladnie wg mnie
    Maja 16.08.2009
    Pola i Lena 04.06.2013

Chustomanka Awatar sharkah
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

Oprócz tego, co napisały wyżej dziewczyny, to w kieszonce chusta nie powinna się marszczyć na pleckach, musisz ją jeszcze trochę naciągnąć

a tak w ogóle to całkiem nieźle, zwłaszcza jak na pierwsze próby

Chustomanka Awatar ALiA

Domyślnie

Ekspertem nie jestem,ale chyba faktycznie ciut za płasko,pupka musi bardziej wpaść. Ale prezentuje się fajnie,jak ja sobie przypomnę swoje pierwsze próby...

Domyślnie

wygląda ładnie, tylko jak już dziewczyny piszą - w kieszonce na pleckach chusta musi byc gładka i napięta. a co do szyi - Kalina też tak ma, kręci łebkiem na wszystkie strony.

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marsi Zobacz posta
    Co zrobić żeby Młody nie odginał tak głowy do tyłu? Praktycznie w każdym wiązaniu tak ma. Jak mu na siłę próbuję głowę na boczek przewrócić to się złości, bo on musi oglądać i mamusi w oczy patrzyć, Dopiero jak zaśnie to kładzie główkę.

Wojtek ma 5 m-cy i 1 tydzień
    Wrzucić na plecy - wtedy prawie na pewno przestanie się odginać, bo ciekawe widoki bedzie miał z przodu
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Uprawnienia umieszczania postów