Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Pasuję, nie będę chodzic na spacer w chuście

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Wyluzuj, u nas podobnie - drzemka popołudniowa tyko w łóżeczku (jedyna możliwość skorzystania z niego bo stoi piętro niżej niż sypialnia) lub najczęściej i ochoczo w wózku na spacerze (zasypia błogo po niecałych 5 minutach). Nie wyobrażam sobie inaczej przemarszu 1 km na rynek + powrotu 1 km z torbami pełnymi zakupów. Chusta jest w domu i na popołudniowe wyjście z dwójką dzieci - wtedy Kasia uwielbia być noszona. Tylko żmija mała wredna woli być noszona z przodu a nie z tyłu
    Doradca Noszenia ClauWi®
    Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)

Chustofanka Awatar XjustynaX
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Wczorajszego doła zagryzłam chrupkami kukurydzianymi z powidłami

A dzisiaj piekny mialam dzien. Zawsze tak jest ze jak cos naskrobie na forum to od razu nastepny dzien jest rewelacyjny. Dzis mala zrobila mi niespodzianke i zasnela na poltorej godziny sama: czyli od 10-11 30. Przewaznie w tych godzinach to takie 15 minut drzemala a tu prosze. Ja sie ucieszylam bo ogarnelam w domu, zjadlam sniadanie i ogolnie zaczelam sie nudzic i wtedy mala sie obudzila. Na spacerek poszlysmy w nowym nosidle i malutka pierwszy raz na plecach szla i pospala nawet troche. nawet przejechalysmy dzis odkurzaczem mieszkanie. Cud normalnie.
    Jak nastepnym razem bede cos smarowac na forum to znaczy ze pewnie wszystko sie wywrocilo do gory nogami.

Chusteryczka

Domyślnie

A moja młodsza panna od dwóch miesięcy kiedy chce zasnąc ostro prostestuje kiedy trzymamy ją na rękach lub w chuście. Po prostu chce się wygodnie położyć i zasnąć.
    Co robić... dzieci są różne po prostu.
    NIe ukrywam że mi z tym dobrze bo pranie wstawię albo pomacham mopem...

Chustofanka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

już nic...

Chustonoszka Awatar ewka101

Domyślnie

a ja napisze że nic na siłe jak Ci/Wam bardziej pasuje użyj wózka, co w tym złego ? nie wiem czemu tu pokutuje jakiś taki 'przymus' noszenia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XjustynaX Zobacz posta
    Wczorajszego doła zagryzłam chrupkami kukurydzianymi z powidłami

A dzisiaj piekny mialam dzien. Zawsze tak jest ze jak cos naskrobie na forum to od razu nastepny dzien jest rewelacyjny.
    prawda

dziewczyny słusznie piszą, nic na siłę.
    ja mam szczęście, bo młoda śpi mi na plecach spokojnie 40 min. ale to jedyny mój "sukces" w temacie jej spania

odkąd sobie w temacie jej planu dnia, spania, jedzenia itd odpuściłam, to życie stało się prostsze.

Uprawnienia umieszczania postów