Zakończyłyśmy cysianie w wieku okrągłych 4 lat
M1 X 2007, M2 V 2016
Ściereczki wyglądają dobrze, tylko przesyłka coś strasznie drogo: na pierwszej aukcji 13 zł, na drugiej od 7 w górę![]()
Trzeba by hurtowe zakupy robić żeby się opłacało![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
i taka robota z allegro-jak scierki za 2 zlote, to przesyłka z kosmosu...kolo siebie za taka cene nic nie zalazlam...
M1 X 2007, M2 V 2016
albo umówić się w kilka osób po sąsiedzku mieszkającychZamieszczone przez landa
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Ja Ty,Hanti, bardzo po sąsiedzkuJak pamiętam, odbiór osobisty pieluszki odpadł w przedbiegach
)
Albo ktos by jezdził po stacjach metra a reszta by dopadała![]()
M1 X 2007, M2 V 2016
tak tylko rzuciłam, bo ja z tych leniwych i szyć mi się nie chce, moja jedyna aktywność z temacie sprowadza się to kupowania ściereczek bambusowych na wkładki (mam nadzieje ze po NR uda mi się je wreszcie odebrać). Resztę po prostu kupuję gotowe, jakoś nie mogę się zebrać żeby uszyć pieluszkę![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
ehehejak to wypali to ja sie łapię, ewelina - hehehe w końcu stolica mała a ursynów tym bardziej
![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Tutaj macie te same ściereczki, a warunki przesyłki dużo lepsze IMO![]()
woooow i tu sie oplaca![]()
M1 X 2007, M2 V 2016
Niech żyje Meta![]()
A ja u siebie nie mam z kim zamawiaćA świta mi, że całkiem niedawno te właśnie ściereczki były w Biedronce albo w Netto (nie pamiętam dokładnie) za grosze, a ja jeszcze wtedy nie siedziałam w temacie pieluchowym i nie zwróciłam na nie uwagi
A teraz szukaj wiatru w polu, najtańsza ścierka za 4 zł buuuu
Meta ja też nie mam z kim zamawiać, bo w stosunku do Was wszystkich to na końcu świata mieszkam.
I tak jeszcze sobie myślę, dlaczego te ściereczki takie krótkie robią (ok. 30 cm), na małą pupę super, ale jak pieluszka ma długość 50 cm, to już przykrótko się robi
![]()
Ja sobie dla chłopczyka mogę wszyć w odpowiednim miejscu, ale taka pieluszka dla dziewczynki nie bardzo będzie pasowała.
Se problem znalazłam hihihi![]()
Dlatego ja usilnie usiłuje znaleźć jaką s firmę, gdzie by mikrowłókno moznaby na jakies metry czy cuś kupić![]()
M1 X 2007, M2 V 2016