Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chustę Nati Bambus?

Głosujących
79. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1. Bardzo dobra

61 77.22%
  • 2. Dobra

12 15.19%
  • 3. Nie mam zdania

2 2.53%
  • 4. Nie zachwyciła

4 5.06%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 120

Wątek: Bambus Nati

Mieszany widok

Chustofanka Awatar tumtum
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

jestem po testach beżowego bambusa
    hmm, to chyba pierwsza chusta która mnie rozczarowała na całej linii

kolory takie sobie, chusta ciężka, nie zauważyłam żeby się jakoś rewelacyjnie dociągała
    owszem, trzeba przyznać że jest mięciutka
    ale spodziewałam się że będzie cieńsza, a przynajmniej lżejsza

zwróciłam uwagę, że wykończenie brzegów w niektórych miejscach puszcza nitki, widać że chusta od dawna w testach
    brzegi są obszyte nitką w różnych kolorach, domyślam się że to w celu rozróżnienia krawędzi, jeśli tak, to mogłoby być wyraźniejsze

Chusteryczka

Domyślnie

Testowałam beżowego bambusa, całkiem przyjemna chusta. Ale dobra jako kolejna chusta lub dla noworodka.
    Przyjemna w dotyku, niesamowicie miekka i puchata, bardzo mięsista. W pudełku poza chustą były też próbniki kolorów - zachwycił mnie morski kolor.
    Niestety, ale na tym kończą się zalety chusty ciężko się ją dociąga, chusta nie współpracuje- brzeg robi się sztywny i mocno trzyma a środek sprężynuje, po dłuższym spacerze z cięższym dzieckiem czuje się ciężar.
    Miałam też problem nie tyle z dociągnięciem co zawiązaniem supła. No i brzegi są słabo zaznaczone.
    Ogólnie chusta rozczarowuje, po pasiakach które są naprawdę dobrymi chustami, od bambusa spodziewałam się znacznie więcej.
    Raczej u mnie nie zagości, chyba że jako jedna z kilku chust dla noworodka.

Chustofanka Awatar oladronia
    Miejscowość
    Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Mam w posiadaniu beżowego bambusa. Kolor taki średnio beżowy, bardziej jak jasny brąz lub kawa z mlekiem, ale poza tym jest świetna - miła w dotyku, gładka, mięsista, dociąga się tak sobie - nie najgorzej jak dla początkującej (była to moja pierwsza tkana chusta), dobra nawet na ciepłe dni ale po dłuższym spacerze trzeba się poprawiać, bo środek się luzuje (a może ja źle dociągałam?), nawet węzeł płaski jest dość duży, ale ogólnie uważam, że to bardzo dobra chusta i też taką wystawiłam ocenę.

szyję pieluszki i robię na drutach http://ecomomandbaby.blogspot.com/
    prowadzę klub dziecięcy http://www.dziuplawiewiorki.blogspot.com/

Uprawnienia umieszczania postów