Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chustę Nati Bambus?

Głosujących
79. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1. Bardzo dobra

61 77.22%
  • 2. Dobra

12 15.19%
  • 3. Nie mam zdania

2 2.53%
  • 4. Nie zachwyciła

4 5.06%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 120

Wątek: Bambus Nati

Mieszany widok

Chustoguru Awatar mmadzik
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Miałam przyjemność testować zielonego bambusika. Jak dla mnie - chusta rewelacyjna. Mięciusieńki, co uwielbiam w chustach, zero zmęczenia przy dociąganiu. Świetnie nosi, mój synek to nie piórko - 11kg - nosiliśmy w 2X i w prostym plecaczku, i było ok Ponadto wizualnie też mi się bambus spodobał - połyskujący, zieleń to może nie "mój" kolor, ale takiego bambusa to bym chciała - po zawiązaniu plecaczka został piękny ogon i ani myslałam go gdzieś chować
    Dziękuję za możliwość testu!

Chusteryczka Awatar Sania
    Miejscowość
    Tychy/Katowice

Domyślnie

Do mnie zawitał beżowy bambusik. Kolor absolutnie nie mój. Na szczęście były dołączone próbki i bardzo spodobał mi się materiał zielony. Rzeczywiście chusta z czasem traci połysk (szkoda).

A poza tym jestem oczarowana miękkością, przytulnością, przewiewnością... Nosiło mi się świetnie - akurat były straszne upały i była to jedyna chusta, w której tylko pociliśmy się z Małym, a nie pływaliśmy...
    Dla mnie - przy zmianie koloru - mocna 5.

Doradczyni Noszenia ClauWi®

Chustofanka Awatar sylabelle
    Miejscowość
    Poznań/Luboń

Domyślnie

Testowałam beżowego bambusika. Kolor - trochę bury jak na beż, ale reszta (na próbkach) śliczna Chusta w dotyku mięciutka, mięsista, przytulaśna. Bardzo dobrze się wiąże i dociąga. Co prawda przeszła już przez kilkadzisiąt rąk, ale zdziwiło mnie to że jest tak zmechacona i się "kulkuje". Mimo to bardzo fajna chusta. Dziękujemy za możliwość testowania.
    Julka (VII 2009), Kornelia (V 2013), Konstanty (IX 2014)

Mój blog szydełkowy: sylabelle.blogspot.com
    FB: https://www.facebook.com/sylabellesylabelle

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

świetna chusta!! beżowa u mnie była, eksploatowałam ją mocno. Na tyle mocno, że bez niej żyć nie mogę już i na poczcie czeka już na mnie moja własna
    nosi wspaniale. Bardzo łatwo się dociąga i bardzo mi odpowiada sposób, w jaki jest lekko śliska. Kolory bardzo przyjemne. Fajnie, że do chusty dołączone są próbki i można te kolory "poczuć".

dziękuję!! stawiam 5!
    Edit - a właściwie stawam 1
    Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 22-06-2010 o 11:52 Powód: inna skala ocen ..
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Uprawnienia umieszczania postów