Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chustę Nati Bambus?

Głosujących
79. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1. Bardzo dobra

61 77.22%
  • 2. Dobra

12 15.19%
  • 3. Nie mam zdania

2 2.53%
  • 4. Nie zachwyciła

4 5.06%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 120

Wątek: Bambus Nati

Mieszany widok

Chustomanka Awatar mamka_klamka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Testowałam zielonego bambusika i szczerze mówiąc jak wyjęłam go z paczki to się lekko zawiodłam, bo wydał mi się taki szmaciany. Nie zachwycił mnie ani kolorem ani fakturą (pewnie już dawno stracił swój pierwotny połysk i się zmechacił). No i te metki sterczące na środku!!! Jednak kiedy sie zamotałam i trochę w nim pochodziłam całkowicie zmieniłam zdanie. Mięciutki jak kocyk, nosił cudownie, fantastycznie się dociągał. Z dnia na dzieć moja miłość do niego rosła. Niechętnie się z nim rozstawałam. To pierwsza chusta testowa, którą chętnie widziałabym w swoim stosiku.

Chusteryczka Awatar aurora

Domyślnie

Po testach zielonego bambusa jestem zachwycona! Pisałyście, że nadaje się dla mniejszych i lżejszych dzieci, więc trochę się obawiałam. Niepotrzebnie! Bartek ma 6 miesięcy, waży więcej niż 8 kilo, a nosiło mi się przewygodnie! Chusta cienka, mięciutka, byłaby w sam raz na lato. Dla następnego chuściocha (jeżeli taki będzie), na pewno Diamenta sobię sprawię!
    Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.

Chusteryczka Awatar Asikka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Testowałam beżowego bambusa i wiem, że to kolor nie dla mnie, chociaż sam w sobie jest bardzo ładny. Chusta bardzo mięciutka, dobrze się dociągała i moja 8 kilogramowa córcia w niej nie osiadała. Chust troszkę jakby się mechaciła (ale przez to chyba jest jeszcze miękksza ). Wyraźnie zaznaczony środek "od góry" i "od dołu" ułatwiało mi wiązanie. Na brzegi obszyte dwukolorową nitką nie zwróciłam uwagi od początku, ale mogą być pomocne przy wiązaniu. Ogólnie chusta bardzo dobra.
    Diament podobałby mi się w niebieskościach
    Elficzka Em - 15.03.2009r i Elfik Ad - 21.05.2012r

Uprawnienia umieszczania postów