Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chustę Nati Bambus?

Głosujących
79. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1. Bardzo dobra

61 77.22%
  • 2. Dobra

12 15.19%
  • 3. Nie mam zdania

2 2.53%
  • 4. Nie zachwyciła

4 5.06%
Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 60 z 120

Wątek: Bambus Nati

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie Re: Bambus Nati

ja niestety nie mialam jak ponosic. tzn nosic w zalozeniu mial maz i W ale rozne okolicznosci temu przeszkodzily

niesamowicie miekka jest ta chusta.
    wzor troche jak w Leo, a kolor przypominal mi taki obrus na stole maturalnym.
    fajnie ze sa dolaczone probniki innych kolorow

gdyby kolor byl innyto bym sie zlakomila dla mlodego czerwcowego Robala
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Bambus jest najmilsiejszy Jest miękki i przytulny. Aż chce się nim owinąć.
    Nosiłyśmy go wczoraj i dziś i nie mam mu nic do zarzucenia. Jedynie testowy kolor nie mój, z bambusowych tylko natur mi się podoba, ale kolor rzecz gustu.
    Bambus wymaga dokładnego zamotania, wczoraj na drugim spacerze nie podociągałam wystarczająco porządnie i po pół godzinie poczułam każdy gram z ukochanych 8kg. Dziś za to, po dwóch godzinach spaceru, Lena nie osiadła mi nic, nie zaczęła ciążyć, było po prostu idealnie. Krawędzie pięknie pracują, chusta delikatnie sprężynuje, raz porządnie dociągnięta nie wymaga poprawek.
    Instrukcja bardzo mi się podoba, jest bardzo czytelna. Pudełko też mi się spodobało
    Dla mojego drugiego dziecka kupię tę chustę z pewnością. I jeszcze elastyka Nati. I żakard

Dzisiejsze fotki:

kerima
    Guest

Witam, jestem tu zupełnie nowa
    W czerwcu urodzi się moja pierwsze dziecko i wyszukuję chusty dla Niego...
    Wydaje mi się, że Bambus Nati może być dobrym pomysłem dla letniego Maleństwa...
    Co Wy na to?

Chusteryczka
    Miejscowość
    Praga Północ podwórka

przekleje recenzyjke:
    bambus to najmieksza chusta jaka miałam w rękach. jest jeszcze bardziej flanelkowa niz vatanai, mieciutka i milutka, bedzie super na lato. Wzór podobny jak w leosiu, co srednio mi sie podobało na fotach, ale na zywo jest malutki wygląda po prostu jak sposób tkania a nie tłoczony wzór chusta jest lekko sprezynujaca, nosi super. ja jestem zakochana a po tym co miałam/ testowałam juz mało co w chustach potrafi mnie zaskoczyc, hehe

świetna instrukcja!

Chustoholiczka Awatar stokrotka.a
    Miejscowość
    Katowice

dzisiaj dotarł do nas czekoladowy bambus a raczej cafe late

cieniutka i milutka i się błyszczy to pierwsze wrażenia...
    fajnie że są próbki innych kolorów.
    zamotaliśmy się na szybko ale w niedzielę mamy wyjazd w góry więc ją dokładnie zmęczymy.
    na pewno bardzo fajna na lato dla maluszka

minusy: to szew czerwony i granatowy... ja wolę kiedy szwy są nie widoczne...

Sara. 23.01.2008 Lena. 15.11.2010 Laura. 1.08.2013
    http://jogazycia.pl/harmonogram-zajec/

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Czy na którychś zamieszczonych zdjęciach jest bambus zielony?Bo na stronie nati zielony, wygląda jak turkusowy, a turkusowy jak niebieski, a ja NIEBIESKIEGO nie lubię, a zielony i owszem . Wasze zdjęcia, wydaje mi się lepiej odzwierciedlają kolor, dlatego pytam .
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chusteryczka Awatar hexi
    Miejscowość
    Warszawa

moj jest turkusowy - czyli niebieski
    zielony jest u Dagmary na zdjeciach, ale jeszcze nie widzialam zadnego zdjecia oddajacego prawdziwy kolor tej chusty.
    to taka gleboka soczysta ciemna zielen
    mi sie bardzo podoba

DB PBC

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Dzięki hexi, na zdjęciach wyglądają bardzo podobnie, ale rzeczywiście ta Dagmary jakby bardziej zielona, na tych zdjęciach to wygląda jakby bardziej na "morski" ten kolor(w sumie nie wiem jak go nazwać).
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chusteryczka Awatar lemonka

A czy ktoś mógłby porównać kolory żakardu ciemnego/jasnego i zielonego bambusa? Czy te zielenie sa podobne?

Kto bije, żeby nauczyć, uczy bić.
    flickr-moje zdjęcia

Chustofanka Awatar brassika
    Miejscowość
    Myślenice

ja od tygodnia jestem posiadaczką bambusika beżowego (ale pójdzie pod farbę, z założenia...)
    Chusta jest bardzo, bardzo miła, przyjemna w dotyku i miękka, cienka. Ja mam brzegi obszyte białą i brązową nitką - nic się kolorystycznie nie gryzie. Po praniu zrobiła się taka hmm, jak to nazwać??... bardziej puchata. Nie ma też takiego połysku jak na początku, ale mnie to akurat odpowiada.
    Bardzo ładnie otula i pracuje na dziecku.
    Wydaje mi się, ze przy cięższym dziecku (moje ma 9,5kg) ważne jest przyłożenie do wiązania - wtedy chusta odwdzięcza się pięknie. Przy gorszym - po jakimś czasie musiałam poprawiać.

Nie podoba mi się wszywka zaznaczająca środek, strasznie jest duża, wystarczyłyby same miśki bez napisu.
    Piotruś, 29.10.2007r
    "bezdotykowa to jest myjnia samochodowa a nie rodzicielstwo"
    http://ogrodek.fotolog.pl/

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Cytat Zamieszczone przez BUBUSITA
    Dzięki hexi, na zdjęciach wyglądają bardzo podobnie, ale rzeczywiście ta Dagmary jakby bardziej zielona, na tych zdjęciach to wygląda jakby bardziej na "morski" ten kolor(w sumie nie wiem jak go nazwać).
    A dla mnie ta zieleń nie jest wcale trawiasta
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Chustomanka Awatar picikola
    Miejscowość
    jakby Toruń

Bambus zielony jest ciemniejszy niż ciemna zieleń żakard i ciut inny odcień.
    Michał.02 i Tymon.08

Chustonówka

no a ja myślałam, myślałam czy Leo czy bambus ale po przeczytaniu tej ankiety lecę zamówić zielonego bambusa mam nadzieję, że na mojego 9kg Staśka będzie w porzo

Chustonówka

witam,
    jestem posiadaczka bezowego bambusa od lutego...
    chusta jest jak juz moje poprzedniczki pisaly, baaardzo milutka i mieciutka, po praniu jeszcze milsza... jest tez cienka i przewiewna, a material dodatkowo daje przyjemne uczucie chlodu, czego wczesniej nie zauwazylam, a teraz po pierwszych cieplych dniach zuwazylam ze jest chlodny w dotyku jak jedwab czy satyna, choc nie tak sliski...

faktycznie wymaga solidnego wiazania, mam jeszcze nati marsylie, ktorej nie docenialam, bo w porownaniu z bambusem ta wszystko wybaczy bambus nie taki poblazliwy i sie przylozyc trzeba, a jak nie to potem poprawiac...

ogolnie piatka z plusem nawet (marsylia od przyjazdu bambusa robi glownie za hamak...)
    polecam na lato i nie tylko
    dobrze sie nosi nawet moje 9-kilowe dziecie

m.

Chustoholiczka Awatar marza
    Miejscowość
    Wrocław

A tutaj kolorki bambusików
    Wydaje mi sie ze uchwyciłam odcienie

Recenzja za tydzień
    Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
    Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®

Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB

Chusty tkane Little Frog

Jako posiadaczka wersji czerwonej potwierdzam, ze kolor mniej wiecej taki jak na zdjeciu - radosny, widoczny z drugiego konca miasta

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Miałam testowego zielonego bambusika. Chusta jest niesamowicie miękka, taka sam raz do pomiziania Jednocześnie materiał jest dosyć mięsisty, ja musiałam zwracać uwagę na dociąganie, bo miała tendencję do osiadania (no ale ja ponad 10 kg noszę) ale dla noworodka będzie idealna! Plusem na pewno jest filtr UV, minusem dla mnie ten lekki połysk chusty ale to sprawa drugorzędna i kwestia gustu oczywiście.
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Chustonoszka Awatar hanieczka
    Miejscowość
    Rosja, Moskwa/ Warszawa

bardzo mi się podoba Nati z bambusem i już się nie doczekam, kiedy urodzi się moje maleństwo.
    Kira 16.02.2007
    Alisa 25.09.2009
    Doradca rosyjskiego Stowarzyszenia doradców noszenia w chustach, 02.2008
    Doradca po szkoleniu Akademii Noszenia Dzieci, 11.2010

chusty Natibaby, LennyLamb w Rosji

Chustomanka Awatar Natalia

Mam baaaaardzo smutne wieści. Chusty bambusowe zaczynają się nam kończyć, a nie mamy pieniędzy, żeby je domówić. Myślałam, ze mamy jeszcze jeden wałek turkusu, ale przeryliśmy dzisiaj cały dom i nie ma go już niestety. Jutro będziemy liczyć, co nam zostało i co zostało zamówione i chyba będziemy musieli zdjąć niektóre kolory ze strony.
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Chustonoszka Awatar hanieczka
    Miejscowość
    Rosja, Moskwa/ Warszawa

Natalio, czy chusty o szerokości 70 cm też się kończą?
    Kira 16.02.2007
    Alisa 25.09.2009
    Doradca rosyjskiego Stowarzyszenia doradców noszenia w chustach, 02.2008
    Doradca po szkoleniu Akademii Noszenia Dzieci, 11.2010

chusty Natibaby, LennyLamb w Rosji

Uprawnienia umieszczania postów