no to skoro bezowa krazy i ma ja nata, to kilka osob zostalo pominietych z koljki?
albo mnie cos ominelo, ale zadnej informacji nie dostalam![]()
no to skoro bezowa krazy i ma ja nata, to kilka osob zostalo pominietych z koljki?
albo mnie cos ominelo, ale zadnej informacji nie dostalam![]()
Live, Love, Enjoy Life! Always.
picikola dziekuje Ci serdecznie kochana![]()
Beżowa jest moja własna, kupiłam ja nie czekajac na moja kolej!!!!!!!!!!!!!
hehe, widzę, że nie tylko ja jestem niecierpliwa ;PZamieszczone przez nata76
Od trzech dni i u nas zamieszkała Nati bambusowa w kolorze zielonym
Chusta zapakowana w fajne kartonowe pudełko, instrukcja świetna, jasna i przejrzysta, naprawdę bardzo fajnie zrobiona, ale już wcześniej taka była.
Chusta już po wyjęciu z pudełka jest milutka i mięciutka, materiał cienki i przewiewny, trochę śliski i błyszczący. Po praniu zdecydowanie mniej się błyszczy, nie jest już tak śliski, wylazło trochę kłaczków, ale po uprasowaniu się przyprasowały, w każdym razie nie sypią się.
Bardzo dobrze się ją wiąże i dociąga, supeł jest niewielki.
Środki zaznaczone po obu stronach
Jedyna rzecz, która mi się nie podoba to obszycie brzegów, jedna nitka czerwona, druga granatowa
Byłyśmy dzisiaj na prawie dwugodzinnym spacerze i nic a nic mi mała nie osiadła i nic mi się nie wrzynało w ramiona, bardzo dobrze niosło mi się moje ponad 10 kg.
Wydaje mi się, że chusta będzie się dobrze spisywała w lecie i dla niemowlaków, bo naprawdę jest mięciutka i świetnie otula dzieciaka.
Byłam bardzo ciekawa tej chusty, spodziewałam się po niej dużo i się nie zawiodłam.
Jak dla mnie 5
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
...
Ostatnio edytowane przez v ; 08-08-2010 o 01:41
va chylę czoła. Zrobiłaś cudowne zdjęcia! Zachęcające do bliższego poznania z chustą. Tapetę bym sobie z którego zrobiła na kompa.![]()
Agnieszka 24.08.2003
Aleksandra 07.07.2007
Ja wlasnie przegladalam forum szukajac wskazowek bo szukam nowej chusty i chyba sie zdecydowalam
Da sie kupic ta gdzies??
Tu masz wszystko
http://chusty.info/forum/viewtopic.php? ... &sk=t&sd=a
Dziekuje![]()
to teraz moja kolej
dotarla do mnie wczoraj...i od razu przypomnialy mi sie wakacje, morze, szum fal i palmy![]()
od razu po wyjeciu z pudelka strzelilam kilka fotek...ale to nie oddawalo jej koloru...
w koncu doczekalam sie ranka, dziec sie obudzil i dal sie zamotac na chwilke
chusta ożyla![]()
a recenzja...
jest sliczna, delikatna jeszcze przed praniem, blyszczaca, supelek jest maly i zgrabny,
niestety dalej siedzimy w domu i Ksaqwery nie daje sie dlugo nosic, wiec nie wiem jak nosi... ale sie dowiem
i na pewno jedzie z nami nad morze, nawet jesli mialaby tylko za paero robic![]()
Ależ cudny turkus![]()
Chyba trochę podobny do Jana Didymosa i Dublina Hoppediz. Mam rację? Takiej szukałam, tylko że dziecko już ucieka przed chustą![]()
Agnieszka 24.08.2003
Aleksandra 07.07.2007
Zamieszczone przez picikola
znika(dla mnie:niestety) i chusta dostaje takiego meszku.
Meszku czy włoska? Bo dla mnie to różnica![]()
Bambus jest boskichoć testowy zielony nie urzekł mnie kolorem to taki turkusik bym przytuliła
Zielony IMO wcale nie trawiasty jest
Nośność dla mnie super, chociaż ja w tej kwestii nie powinnam się wypowiadać
Chusta miękka, śliska, lekko błyszcząca, łatwo się dociąga, nic nie osiada, przewiewna. Nie podoba mi się obszycie brzegów.
Zdjęcia z dzisiejszego spacerku. Kacperek szybko usnął zatem wygodnie mu było raczej![]()
![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Dagmara, powiedz proszę co to jest za kombinezon?
Dagmara, auuuu, dla mnie to morski zielony. ZAKOCHAŁAM SIĘ!
Natalia, będziesz mnie miała na sumieniu, jak kolejnego chuściocha "popełnię".
To i ja się dopiszę po kilku dniach testów
Mam ślicznego czerwonego bambuska (dzięki Natalio![]()
![]()
)
Kolor - głęboki, krwisty, zabójczy!!
Połysk jest, ale jeszcze nie prałam (nie mogłąm się doczekać kiedy założę, jakbym miała jeszcze prać...![]()
)
Miękkość - no po prostuNie trzeba łamać w ogóle jak dla mnie!
Chusta śliska w dotyku, bardzo lekka i cienka - będzie świetna na lato.
Nie osiada, ale trzeba porządnie dociągnąć.
Bardzo ważne dla mnie jest porządne oznaczenie środka! (bo na przykład w papryczce jest taki mały pipsztok na środku, że zawsze mam problem, żeby go zlokalizować)
Przekazuję również wyrazy zachwytu od mojego współmałżonka, który całym sercem Wam kibicuje Natalio! I Pokochał chustę od razu, jak tylko dowiedział się, że jest polska
Generalnie - czapki z glów, mili Państwo![]()
![]()
![]()