Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Jest kupa? Nie.

Chustomanka Awatar pasquda
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie Jest kupa? Nie.

Moj 14 miesięczna córa ostatnio na pytanie, Czy jest kupa? odpowiada stanowczym "nie", i rzeczywiście kupy nie ma. Pytanie "jest kupa?" bylo wałkowane od daaaawna
    Jak kupa jest, to zwykle milczy.No wlaśnie-a jak sie nie spytam, a kupa jest, to nie da poznać po sobie i o ile mi nie zaleci zapaszek to sobie z ta kupa łazi, nie przeszkadza jej.Jakies wskazowki?A nocnika sie boi...
    Zaczęłam też komisyjnie wyrzucac z nia kupy z pieluchy do WC,może to cos da?Załapie kiedys, że kupa ma byc w toalecie?
    Zakończyłyśmy cysianie w wieku okrągłych 4 lat
    M1 X 2007, M2 V 2016

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie Re: Jest kupa? Nie.

jakbym czytała o madzi
    jak kupa jest, to mamy taki piękne wymijające spojrzenie.
    a jeszcze 2 miesiące temu pokazywała na nocnik że chce e-e albo przychodziła i pokazywała na pieluszkę....

my wyrzucamy z aplauzem kupkę do wc już baaaaardzo dawno ale to chyba efektu nie przynosi.

Chusteryczka Awatar kamaal
    Miejscowość
    chwilowo Wietrzne Miasto

To chyba jest nas więcej Ala co prawda na pytanie, czy jest kupa w pieluszce odpowiada TAK ale jak widzę że zaczyna robić kupę i chcę ja posadzić na nocnik to krzyczy , że nie i ucieka. Na razie odpuszczam, bo boje się, że jak ja na siłę posadzę to się zablokuje i nici z kupy będą Ale mam nadzieję, że kiedyś się da się przekonać i usiądzie na nocnik...
    Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]

Chustomanka Awatar swebe
    Miejscowość
    ochota

ech te kupska, u nas teraz jakies dziwne zatwardzenie od paru dni, ogolnie dziecka chodzi i co jakis czas okropnie steka i sie napina, my natychmiast ja na nocnik ale nic z tego. za to dzis przyniosla nocnik przed takim steknieciem i nawet siku zrobila. powoli wraca mi motywacja
    -----Helena 10 12 2007-----

Chustoguru Awatar ala
    Miejscowość
    tu i tam

mój synuś na samo słowo "kupa" zanosi się śmiechem. Od jakiś 2 miesięcy wali w majty i nawet nie czuje dyskomfortu. A wcześniej każda kupa lądowała w kibelku
    DOULA

najczęściej zaglądam z telefonu, więc proszę o cierpliwość w odpisywaniu

Uprawnienia umieszczania postów