Właśnie zrobiłam
Mój mąż wyszedł z sypialni z Damianem w MT. Damiś ma 3 lata i 8 miesięcy
Synek wyjął MT z szafy i powiedział: "Tatuś załóż mi". I tak chodzą, mąż popija kawę i właśnie poszli po wodę![]()
Właśnie zrobiłam
Mój mąż wyszedł z sypialni z Damianem w MT. Damiś ma 3 lata i 8 miesięcy
Synek wyjął MT z szafy i powiedział: "Tatuś załóż mi". I tak chodzą, mąż popija kawę i właśnie poszli po wodę![]()
u nas co jakiś czas starsza się domaga wzięcia w chustę i wybiera - ta nie, tamta tak, dlaczego nie masz żółtej... Tyle, że ona jeszcze ciut młodsza od Twojego. Tak myślę, że dzieci, których młodsze rodzeństwo jest wciąż noszone, chcą nosić się dłużej. Ale najbardziej zaskoczył mnie młodszy, który ostatnio przed spacerem chwycił mini-kółkową siotry, lalę i kazał się zamotać na spacerek![]()
Ostatnio edytowane przez jul ; 09-04-2012 o 21:57 Powód: literówka
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
jest nadzieja
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Mój syn nie znosił byc noszony, ale za to on nosi swojego ukochanego przytulaka![]()
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
Moje dzieci to prawdziwe chuściochy
Damiana zaczęłam nosić tak naprawdę jak miał rok i cztery miesiace. Hanię od drugiego tygodnia.
Dostosowuja się też wagowo13,6 i 11kg.
Spokojnie ponoszę od czasu do czasu latem.