a ja jestem w szoku - dziś dotarł do mnie skraewek tej tęczy i niestety ale skusiłam sie na nią (udało się pożyczyc kasę na ten cel) - jest meeeega mięciusia!
a ja jestem w szoku - dziś dotarł do mnie skraewek tej tęczy i niestety ale skusiłam sie na nią (udało się pożyczyc kasę na ten cel) - jest meeeega mięciusia!
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
no jedna z faniejszych, jaką miałam w ręku w ciągu ostatnich lat - przynajmniej ten scinek.
Mięciutka jak bardzo wysoko gatunkowa flanela, zwarta jak bebina, zupełnie niepodobna do dwóch pozostałych chust almelle.
Kolor trafił mi się na skrawku z wątkiem czerwonym. ładna jest ale kolor to rzecz gustu i o nim sie nie będę wypowiadać.
minimalnie śliska ale nie śliska... no nie wiem jak to napisać. Takie skrzyżowanie vatka z girasolem....
Kurczę, no inaczej się nie da jej opisaćtak jak poprzednie nie powalały, tak ta rozwaliła mnie zupełnie...
klocka chyba nie uniesie (sprawdzę jak przyjdzie moja) ale tak do 12 kg powinna byc bardzo fajna
Cobra, to narobiłaś im reklamy...Sama nie kupię, ale wiem co ewentualnie polecać, gdy ktoś będzie szukał czegoś taniego na początek
![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
reklama czy nie, jak coś jest fajne to piszę że takie jest. Na początek IMO bardzo dobry wybór, żeby nie zniechęcić a nie wydać majątku. Chociaż ja bym się jeszcze wahała miedzy tą a nową azimi - tamta jest jak stara natka (ale to po noszeniu przez jakis czas taka się robi).
Więcej będę mogła napisać jak ponoszę, teraz tylko tyle co mogłam wysądować z macania kawałka bazując na moim doswiadczeniu z chustami (szczególnie pasiakami)
ponoś ponośmnie azimi korci, a teraz jeszcze ta zielona... ale almelle też ładna, a jeszcze jak piszesz, że zbliżone...
![]()
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)