jak jest to wersja elektroniczna, to rzeczywiscie bez sensu kupowac, co innego jakby to bylo cos do postawienia na polce, do czego rodzice mogliby zajrzec nie siedzac przed kompem... Wydrukowac to sobie mozna to co juz jest za darmo![]()
jak jest to wersja elektroniczna, to rzeczywiscie bez sensu kupowac, co innego jakby to bylo cos do postawienia na polce, do czego rodzice mogliby zajrzec nie siedzac przed kompem... Wydrukowac to sobie mozna to co juz jest za darmo![]()
Ale promocja
Ja myślę, że pieluchowanie wielo to - w jakimś sensie - wyższy poziom świadomości i każdy kto w to wchodzi sledzi, czyta, szpera, szuka w necie, generalnie wykazuje jakąś chęc poszerzenia wiedzy. A najlepsze źródło to dyskusje z doświaczonymi mamami. Żadne kompendium (chyba, ze napisane przez mamy i składające się z ich doświadczeń) nie pomoże, jeśli chęci brak.
A to generalnie podejrzany "podręcznik" jeśli daje odpowiedź na pytanie - które pieluszki sa najlepsze![]()
Ja przyznam się, że nie doczytałam, że to wersja elektroniczna, jeśli tak, to faktycznie kpina.
Liczyłam na dobrze wydany papierowy poradnik, który można by polecić komuś początkującemu w temacie, bo przekopywanie się przez forum zajmuje wiele czasu, a porozmawiać z doświadczona osoba nie zawsze można.
Dokładnie, że tak powiem wyjęłaś mi to z ust, a niektóre z mam wiedzą że potrafię pomęczyć zadając dociekliwe pytaniaale to właśnie one i ich doświadczenie są skarbnicą wiedzy.
A co do świadomości to takie samo stwierdzenie padło jakiś tydzień temu z ust ortopedy, kiedy byłam z chłopcami u kontroli. Najpierw zapytał czy to moja fanaberia czy wybór - jak zobaczył formowankę na pupie Smoka. Bo jeżeli to wybór nie ważne czym spowodowany; modą, wygodą, alergią to moja świadomość tego co robię i jak robię dla dobra i zdrowia dziecka (szerokie pieluchowanie i unikanie alergii w naszym wypadku) nie będzie krótkotrwałym kaprysem a świadomym wyborem tak jak np. karmienie piersią do np. 2 roku życia. I taka świadomość staje się sposobem życia danej rodziny a nie chwilowym kaprysem
no jak to podejrzany, najlepsze pieluszki są autora podręcznikakup 10 sztuk a się przekonasz
i podręcznik otrzymasz
taki pewnie bym kupiła, co by zdziwionym znajomym widzącym suszące się pieluchy wielorazowe polecać
moja droga zawsze możemy coś skrobnąći promować wielo
3 Muszkieterów i Mała Księżniczka![]()
20.07.2008
10.12.2011
24.11.2014
17.11.2017