Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: kieszonki CollaBaby

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

widziałyscie jakie ładne wzorki? http://allegro.pl/markowe-pieluszki-...312600766.html
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chustoholiczka Awatar guzik
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

wzory są rzeczywiście bardzo ładne
    Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś 2.09.2019, Helenka 7.05.2021

Chusteryczka Awatar spinek

Domyślnie

wzorki rzeczywiscie ladniusie wygladaja duzo bardziej "markowo" niz inne chinki mnie tez zastanawiają, może ktos testowal?
    Ostatnio edytowane przez spinek ; 07-06-2012 o 16:33

Domyślnie

kieszonki sa tajlandzkie , wygladem przypominaja totsy. co do wykonania sa swietnie uszyte, nie obciskaja z tylu pupki. wegiel drzewny jest jako dodatek ktory dziala antyalergicznie, antybakteryjnie ( nie znam szczegolow tylko to ) bambus trzyma wilgoc. kieszonki sa szerokie, wiec wklady ladnie sie ukladaja, na plasko - nie falduja sie, jest to super bo szybko mozna wlozyc wklad, bez bawienia sie w ukladanie go. jak dla mnie bardzo fajne pod wzgldem jakosciowym i funkcjonalnym, testowalam na moim malym grubciu maksiu ponad 6kg - ma duzy brzuszek i grubiutkie nozki , ktore pozostaly z mini mini minimalnymi sladami odcisniecia. poza tym sa naprawde mile w dotyku material przylegajacy do pupy i oplatajacy cialko wydaje mi sie ze daje poczucie duzego komfortu a co najwazniejsze nic nie przecieka !

Chusteryczka Awatar spinek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez reniuszek Zobacz posta
    kieszonki sa tajlandzkie , wygladem przypominaja totsy. co do wykonania sa swietnie uszyte, nie obciskaja z tylu pupki. wegiel drzewny jest jako dodatek ktory dziala antyalergicznie, antybakteryjnie ( nie znam szczegolow tylko to ) bambus trzyma wilgoc. kieszonki sa szerokie, wiec wklady ladnie sie ukladaja, na plasko - nie falduja sie, jest to super bo szybko mozna wlozyc wklad, bez bawienia sie w ukladanie go. jak dla mnie bardzo fajne pod wzgldem jakosciowym i funkcjonalnym, testowalam na moim malym grubciu maksiu ponad 6kg - ma duzy brzuszek i grubiutkie nozki , ktore pozostaly z mini mini minimalnymi sladami odcisniecia. poza tym sa naprawde mile w dotyku material przylegajacy do pupy i oplatajacy cialko wydaje mi sie ze daje poczucie duzego komfortu a co najwazniejsze nic nie przecieka !
    super, dzieki za info ktos jeszcze testował?
    korca mnie, jakko jedyne "chinki",,,, choć to "tajlandki", mimo, że ostatnio raczej na wąskie w kroczku uderzamy

Domyślnie

ladnie sie dopasowuja . po dluzszym czasie testowania stwierdzam ze jakosciowo sa lepsze od nappi me . bardzo dlugo trzymaja wilgoc na wkladzie, polarek jest suchy nawet przez kilka godzin i przy wyjeciu ociekajacego wrecz wkladu keiszonka pozostawala sucha. kieszonki wzorkowe i jednolite roznia sie. jednolite maja dodatkowe sciagacze od wewnatrz ktore zapobiegaja wyciekaniu, wzorkowe sa bez sciagaczy za to maja malenkie skrzydelka przy nozkach.
    przez dluzszy czas uzywalam nappime - bardzo szybko polarek nabieral wilgoci i kieszonke trzeba bylo raz dwa wymieniac....z reka na sercu stwierdza ze coola sa stokroc lepsze pod tym wzgledem. zobaczymy jak z trwaloscia !

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

i jak własnie dostałam swoja,jeszcze mała nie nosiła
    pieluszka na dluuuuugo starczy bo nawet max zapieta w kroku jest spora,wg mnie od 5 kg,gumki przy udkach nie obciskajace raczej beda,fajne te zakladki, na pleckach plasko,lezaki będą sie cieszyły z takiej pieluszki, PUL mieciutki,delikatny, od srodka ten bambus tez bardzo fajny,przypomina bardzo mikrofibre,no ale na metce,ze bambus i cos tam
    wkład mikrofibrowy w komplecie grubość standard
    ogólnie pieluszka naprawde godna polecenia i tylko 35 zł
    ja am wzór czarna z maciupkimi gwaiazdkami
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Uprawnienia umieszczania postów