... ale wielorazówki nie sa dla nas.
tematu nie rozwine, bo amelia jest chora,wiec na rozwijanie czegokolwiek nie mam ani czasu, ani ochoty.
zapraszam za kilka dni na bazarek.
... ale wielorazówki nie sa dla nas.
tematu nie rozwine, bo amelia jest chora,wiec na rozwijanie czegokolwiek nie mam ani czasu, ani ochoty.
zapraszam za kilka dni na bazarek.
Szkoda że się nie udało.
A dla Amelki dużo zdrówka!!!!!
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
ojejku Ewo co sie stało ?
może jednak nie jest tak zle![]()
Warto dać szanse jeszcze raz pieluszkom![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Nic na sile ,jesli czujesz ze to nie dla Was to lepiej odpuscic.
To by wyjaśniało niepowodzenie. Dziecko chore, przed(jak się coś szykuje) i w trakcie z trudnością panuje nad zwieraczami.Zamieszczone przez pasja
Chętnie bym kupiła worek cierpliwości na czas jakichś takich właśnie, infekcji i innych co się przyplątują. I wydawało by się, że nauka czystości w web idzie.
Zdrowia życzę. Wypoczynku, będzie dobrze i może jeszcze wrócisz do tematu![]()
Miłość tworząca się w stałej relacji okazuje się nieodzownym składnikiem rozwoju. Erna Furman
Spotkania "Noszenie Dziecka" woj pomorskie
Wiesz ja kilka tygodni temu też już się żegnałam z wielorazowymi. Poczekałam kilka dni i jest git. U nas powodem były zęby. Nadal dziąsła puste ale pupa ładna, kupa raz dziennie i przestał płakać o wszystko. Zwaliłam to wcześniej na pieluchy, sporo wywaliłam na bazarek. Teraz jest już ok.
Może się nie wyprzedawaj jeszcze. POczekaj kilka tygodni i spróbuj. U nas wystarczyły dwa.![]()
![]()
![]()
dla Amelki od szreczków
Amelko zdrowiej nam!!!
co do wielorazówek-namawiam do ponownej próby jak Amelia wyzdrowieje :**
zostawiam na wszelki wypadek jedną kieszonkę i dwa otulacze.Zamieszczone przez brikola
spróbujemy za jakiś czas, bo ten czas jest dla nas wyjątkowo niekorzystny.
dzięki za pozdrowienia...i zdrowia życzenia.
zycze zdrowia amelce, cierpliwosci wam obu, a pieluszkom kambeku
![]()
Pasjo, doskonale rozumiem bo nasza próba z wielorazówkami też kiepsko wyszła.
Narazie wszystkie trzymam i zrobimy jeszcze jedno podejście a jak się nie uda to zawitamy na bazarek pieluszkowy...
a może jak dzieć już starszy to jednak jest to dla niego Zmiana a dzieci drastycznych Zmian nie lubią.
a już przy chorobie to na pewno.
dużo zdrówka dla pierożanki![]()
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Ja też próbowałam i szło nam dobrze. Później Kacper miał rota i znów pampersy. Później był znów chory i znów pampki i odechciało mi się. Niedługo pewnie operacja więc wielorazówki nie będą najlepsze, a później lato i goła dupa, więc niedługo też się wyprzedam pewnie![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
jak narazie mój roczniak od 2 tyg na wielo i nie zauważyłam żeby jakaś różnica dla niego była, na noc i na spacer jednorazówki. Nie lubi tylko jak jest za dużo warstw bo wtedy nie może chodzić na czworaka, a jak jest dobrze dopasowana pieluszka to ok.
Pasjo trzymajcie się cieplutko
nie trafiłyście z czasem na zmianę pieluch![]()
Ale nic straconego - jak tylko Amelia wyzdrowieje, a Ty, pasjo, nie stracisz cierpliwości do wielo... - możecie spróbować jeszcze raz
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
Asinus asino pulcherrimus
Zdrówka dla Amelki i sił dla Ciebie Pasjo![]()
A pieluszki? Jednym pasują, innym nie. My też na przerwie teraz, bo zapachu znieść nie mogłam![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
Amelkę ściskamy zdrowia życzymy, a Mamusi duużo siły!
z amelką kiepsko.
dziś jednak spróbowałyśmy otulacza bambineksu wlozywszy weń frotkę z polarkiem.
bambinekks miał sie sprzedać, ale się nie sprzeda. na razie przynajmniej.
jest boski.
trzyma cudnie pieluchy, a tetra + polarek to lepsze rozwiązanie niż jakiekolwiek formowanki.
choć moze w przypływie szalu i dawania wciaz sobie i pieluchom szansy spróbuję tego
http://pieluszkarnia.pl/index.php?p298, ... a-flexitot
sęk w tym, że ja nie bardzo wiem, co w używaniu wielorazówek (w przypadku amelki) jest sukcesem.Zamieszczone przez Kanoko
dziecko leje pod siebie jak lało.
i nie zamierza tego zmienić.
ja zaś dodałam sobie prania, prasowania i innych takich...
EKOsztuka dla SZTUKI?