Ja póki co wrzucam do wanny, ale już zamówiłam piękne worki nieprzemakalne na pieluchy u darijah![]()
Ja póki co wrzucam do wanny, ale już zamówiłam piękne worki nieprzemakalne na pieluchy u darijah![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
pieluchy siedzą w wiadrze balbinka. W worku do prania.
A worek nieprzemakalny, to raczej na wyjścia używamy.
Asinus asino pulcherrimus
Kupiłam dziś wiadro, a powinnam w wodzie je trzymać czy na sucho?
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
na sucho. Jak ktoś nie lubi zapachu moczuto można zakraplać (wkładki, nie polarki) olejkiem eterycznym z drzewa herbacianego lub lawendowym
a taki olejek to zwykły, kupię w normalnym sklepie np. z eeeeeeeee świeczkami i takimi tam? no nie wiem, nie szukałam. czy jakiś specjalny?
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
olejki mam firmy Avicenna:
herbaciany i lawendowy
Pewnie mogłyby być i ze sklepu z pachnidłamiByle odpowiednio stężone
![]()
Wszystko pięknie, mam piękny stosik i co? Każdorazowe założenie wielorazówki kończy się ogromnym odparzeniem, dokładnie w kształcie pieluszki![]()
![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
ewlna a może ząbków poszukaj? (testem łyzeczkowym) bo wiele razy spotkałam się z opinią że to sprawia że mocz bardziej jest nieprzyjemny dla skóry...
kurczę, nie wiem co poradzić![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
będzie dobrze, chyba znaleźliśmy wyjście
![]()
A te co wystawiłam na bazarku, to za wielkie są, dzieć drobnej budowy dość![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
Dziś przyszły nowe formowankiZakupiłam 8 Tots Botsów flexi. Na razie mam dwa otulacze, dodatkowo jeden leci do mnie pocztą włąśnie + jedna BG
Od dziś przestawiam się na wielorazówki tylko, mąż ostatnio kupując pampersy : no, w końcu ostatnia paczka tych głupich pieluch![]()
Ale go nawróciłam![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
Gratuluję postawy mężamąż ostatnio kupując pampersy : no, w końcu ostatnia paczka tych głupich pieluch![]()
Mój cały czas jest trochę przeciw, że za dużo czasu tracę na pranie, zapieranie, układanie itp. i w ramach protestu nie zmieniapieluch - już od połowy grudnia, kiedy to przeszłyśmy na wielo
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
dziewczyny, help! Postanowiłam przerzucić się na wielorazówki i mam mętlik w głowie.... Franek skończył rok i z powodzeniem korzysta z nocnika - od jakiś 4 miesiecy. Ale nie bardzo jeszcze woła, znaczy bardziej ja pilnuje i sadzam go niz on komunikuje swoje potrzeby. Grubsze i owszem ale siuski masakra. Problem w tym że od kwietnia idzie na 7h do Klubu Malucha gdzie mimo naszych usilnych próśb jest wyraźny problem z nocnikowaniem. Przez cały poprzedni tydzień na okresie adaptacyjnym opiekunki posadziły małego na nocnik tylko razPonieważ nie chcę zmarnować wszystkich naszych wysiłków uznałam ze wielorazówki będą dobrym rozwiązaniem. Poradźcie mi proszę jak najlepiej sie do tego zabrać.