http://www.natibaby.pl/pln/o-nas/konkurs.html
Zebym to ja wiedziala, jak taki projekt zrobic w jakims programie.... bo w glowie mam pomyslow ho ho![]()
http://www.natibaby.pl/pln/o-nas/konkurs.html
Zebym to ja wiedziala, jak taki projekt zrobic w jakims programie.... bo w glowie mam pomyslow ho ho![]()
Ostatnio edytowane przez Kamila ; 30-03-2012 o 11:04
Marcel 3 lata
Możesz rysować ręcznieNo to miłośniczki chłopięcych wzorów - do roboty
![]()
no M. niech sie podtara
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
taaaa, tylko jeszcze trzeba potem ten chłopięcy przegłosować. W zeszłym roku był jeden świetny, a przepadł.
Dobra też wymyślę cosik.
Może potem zróbmy wewnętrzne głosowanie i atakujmy jeden wspólnymi siłami![]()
Tutaj na forum nie ma nigdzie tych zeszlorocznych wzorow do obejrzenia - chetnie bym sobie luknela co ciekawego bylo, by sie nie powielac
Ktory chlopiecy, byl taki fajny, co przepadl?
Marcel 3 lata
fajowskotylko najpierw musze isc na jakis kurs rysunku
![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
jakby się znalazły zeszłoroczne, też bym chętnie zerknęła
tia, kurs rysunku by się przydał![]()
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Pamietam taki ze statkami i mapa swiata w tle, chyba - podobal mi sie bardzo!
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
Nie ma emotikony na przybicie piątki - a szkoda. Jeszcze przed ciążą (i przed zawieszeniem działalności zespołu) załapałam się na koncert NINa w Poznaniu
![]()
.
A w temacie: Pomyślę nad jakimś projektem, kiedyś się trochę rysowało. Może jakiś celtycki wzorek? Albo pięciolinia i nutki?![]()
Czytałam regulamin i zastanawia mnie jedna sprawa i nie podoba mi się.
Wygrana jest w zasadzie jedna - za najwięcej głosów, tymczasem każdy projekt oznacza zrzeczenie się praw autorskich, czyli równie dobrze za pół roku może zostać utkana chusta wg naszego projektu i nic z tego dla nas. Bo nie zajęliśmy pierwszego miejsca więc nic nam się za to nie należy.
W sumie bardzo małym kosztem firma będzie miała multum wzorów za które projektantom sporo trzeba by zapłacić.
Nie lubię też takich konkursów fotograficznych, nie wysyłamy na nie zdjęć nigdy.
Zgadzam sie totalnie z toba w kazdym slowie.
Zauwazylam to samo od razu i nawet zapytalam sie na FB, czy przynajmniej osoba wysylajaca kilka projektow moze dostac jedna chuste za kazdym razem gdy jej projekt pojdzie do produkcji. Moze nie wszystkie wersje kolorystyczne, ale jedna z kazdego wzoru - tak sentymentalnie, zeby miec na pamiatke. Ale jak narazie cisza.
No bo jest jak mowisz, tona wzorow naplynie z calego swiata. I do wszystkich beda miec prawa autorskie, nawet do tych ktore nie wygraja. Smutne to bedzie, jak uzyja po roku twego wzoru, choc nie wygralas i moze smignie ci tylko przed nosem w sklepie. Jak bylo z Rosjanka i jej kotami.
Do tego nagroda - dowolna chusta do wybrania z tych ktore sa w sklepie. Wszyscy wiemy co wisi w sklepiePaski i kilka, ktorych nikt zbytnio nie chce
a oni nawet sami projektow paskow nie chca
Otrzymanie chusty wlasnego projektu, jest super sprawai fajna nagroda od Nati w sensie sentymentalnym - ale nad wyslaniem kilku prac sie powaznie zastanowie.
Nie chcialabym, zeby moje slowa zabrzmialy tu negatywnie - bo za duzo ostatnio bylo rzucania blotem w Nati. Ja sie nawet bardzo na ten konkurs ciesze i na pewno cos tam "splodze". Chcialam tylko zwrocic uwage, zeby przeczytac ze zrozumieniem regulamin konkursui nie czuc sie potem zawiedzonym majac wrazenie, ze jedna ze stron takiego ukladu na ktory przystalismy, bedzie miala z tego znacznie wiecej korzysci niz my sami. Jezeli uklad taki pasuje, to gra gitara, jak to mowil moj tato
![]()
Ostatnio edytowane przez Kamila ; 11-01-2012 o 18:28
Marcel 3 lata