Pokaż wyniki od 1 do 20 z 97

Wątek: Ceny chust:(

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar szast.prast
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    Da się w ogóle nosić w czymś za 2500e I ciagle mówimy o chuście tkanej maszynowo, a nie ręcznie!!!
    ale wiesz:

raz, że egipska bawełna, która jest dość droga (jak na bawełnę), a po drugie ten kiwiut! w takiej ogromnej ilości. to jeden z najdroższych rodzajów wełny jaki istnieje. kaszmir to przy niej ubożątko
    Artipoppe, z tego co czytałam, nie tylko tka chusty w Holandii, ale i przędzie na miejscu surowiec. z tego co wiem nikt tego nie robi; standardem jest, że kupuje się gotowy surowiec.

cena więc mnie nie dziwi. odpowiada i zawartości, i wartości. bardzo bym chciała tę chustę pomacać. pięknie wygląda.

Chustomanka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

ja tam bym sie bała czegoś takiego dotknąc

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Może się również nie nadawać do noszenia - były już narzekania na inne AP z jakąś fikuśną wełną, które jest tak tłuste, że się rozchodzi i nie da się go dociągnąć. Więc jak ktoś kupuje do noszenia dzieci, to się może rozczarować.

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FatalFuchsia Zobacz posta
    Może się również nie nadawać do noszenia - były już narzekania na inne AP z jakąś fikuśną wełną, które jest tak tłuste, że się rozchodzi i nie da się go dociągnąć. Więc jak ktoś kupuje do noszenia dzieci, to się może rozczarować.
    możesz mi podesłać te narzekania? z chęcią poczytam

Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marciula Zobacz posta
    możesz mi podesłać te narzekania? z chęcią poczytam
    Było na profilu Artipoppe, Anna zamieściła instrukcje prania w odpowiedzi na zgłoszenia, że chusta się rozłazi i nie daje się dobrze dociągnąć. Kiepsko nawiguję po Facebooku, jak przejrzysz wpisy z września, na pewno znajdziesz.

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FatalFuchsia Zobacz posta
    Było na profilu Artipoppe, Anna zamieściła instrukcje prania w odpowiedzi na zgłoszenia, że chusta się rozłazi i nie daje się dobrze dociągnąć. Kiepsko nawiguję po Facebooku, jak przejrzysz wpisy z września, na pewno znajdziesz.
    dzięki

Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marciula Zobacz posta
    dzięki
    Nie pamiętam, która to była chusta, w każdym razie chodziło o to, że użyta przędza jest tłusta, więc trzeba się było nad nią dość konkretnie poznęcać (w pralce itd.), żeby ją uzdatnić do noszenia. Przeczytałam to zupełnie przypadkiem i trochę się zdziwiłam - Artipoppe ma sporo testerek, nie zauważyły tego?

Uprawnienia umieszczania postów