Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 140 z 169

Wątek: grovia, otulacz

Chustomanka

Domyślnie

od kwietnia tego roku. Rzepy trzymają dobrze, materiał na brzuchu mechaci się ale działa dobrze. Zdecydowanie jednak wolę te nowe biało-czarne niż wcześniejsze kolorowe.

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

a te nowe o ktorych piszecie to ktore? tylko te bialo czarne? i ktore sa te calkiem stare modele co przeciekaja?
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

mamru
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kreska Zobacz posta
    a te nowe o ktorych piszecie to ktore? tylko te bialo czarne? i ktore sa te calkiem stare modele co przeciekaja?
    wiesz Kresko mnie nie przemokła żadna grovia, ani jednokolorowe, ani te z wzorkami

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

wielkie dzieki za odpowiedzi
    powoli bede decydowac sie na grovie

mamru, a przy uzywaniu nieoryginalnych wkladow nie namaka ci ta siateczka?
    ktoras z dziewczyn pisala wczesniej o takim problemie...
    ja by chciala zeby otulacz wystarczyl przynajmniej na pol dnia (najlepiej na caly)
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

mamru
    Guest

Domyślnie

Kresko mnie starcza na całe dnie, codziennie. Wieczorem piorę ręcznie w ciepłej wodzie z biod i na rano mam suchy. Ja używam z muślinami imse vimse, ecopi, ostatnio dokładam jeszcze cieniutką wkładkę bambusową albo konopną, bo mały jest mega sikaczem i nie zdarzyła mi się przemoczona siateczka. Czasami jest lekko wilgotna, ale przesikana na maxa nam się nie zdarzyła.

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa, Praga Południe (Kamionek)

Domyślnie

Orientujecie się jaką szer. w kroku ma otulacz Grovia? Zastanawiam się z jakimi wkładami/ ew. formowankami da radę

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GosiaG Zobacz posta
    Orientujecie się jaką szer. w kroku ma otulacz Grovia? Zastanawiam się z jakimi wkładami/ ew. formowankami da radę
    Między gumkami 13cm w najwęższym miejscu, mierzone razem z gumkami 15cm.
    http://agisowo.blogspot.com/

Jaś 12.2010 Matylda 01.2014

Chustofanka
    Miejscowość

Domyślnie

Dzięki!

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Hej, szukając więcej informacji na temat otulacza Grovia znalazłam ten link: http://www.adventuresinfluff.com/201...-grovia-h.html
    jak dbać o rzepy w tych pieluszkach przy praniu może komuś się przyda
    Toopy & Binoo

Chustoholiczka

Domyślnie

Pojawiły się w Polsce nowe wkłady no-preap. Jestem ich ciekawa bardzo....

http://groviapolska.pl/wklady.html#noprep

Chustomanka Awatar vinga89

Domyślnie

a oprócz nowych wkładów są dwa nowe kolory Lotos i topaz.
    http://groviapolska.pl/images/hl_topaz_l.jpg
    http://groviapolska.pl/images/hl_lotus_l.jpg

Chustofanka Awatar ismeril84
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

A ja jestem zachwycona tymi otulaczami. Mam jeden chyba ze starszych wzorów (zielony, chyba w liski?), na napki. Młody nosi go dziś cały dzień, nic nie przecieka, świetnie się układa i bardzo zgrabnie wygląda. Ta siateczka w środku to też fajna sprawa. Puki co, wcale nam nie zamokła i Młody nie ma mokrego brzuszka.

Chustomanka Awatar vinga89

Domyślnie

i ja je uwielbiam, mamy 3 na rzepy, używamy z oryginalnymi wkładami grovii ale również z normalnymi, zwykłymi wkładami śliczne kolory i b. zgrabny otulacz. mój nr. 1

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Przymierzam się właśnie do kupna drugiego. W Organicalulu jest teraz wyprzedaż i taki otulacz mozna kupić za 55 zł. Chyba się skuszę.

Domyślnie

Prefoldy grovia z pomarańczowym obszyciem pasują na długość do kieszonek np milovia ?
    Tymek 30.05.2010
    Luśka 13.03.2013
    Saszka 20.07.2015
    ​2011 [*] 2012 [*] 2014 [*]

Chustonoszka

Domyślnie

nie mam milovii, ale używam perfoldów z pomarańczowym obszyciem do innych kieszonek: wonderoosy, pluplu,bumgenius i pasowały.
    grovia, to mój nr 1 uwielbiam je za jakość materiału i wykonanie a do tego są mega zgrabne i nie muszę zakładać dziecku o rozmiar większych spodenek. Używałam je już przy pierwszym dziecku i do dzisiaj nie wyblakł kolor. W rzepach tylko panel się zmechacił, napy to mam wrażenie są takie jak nowe. Mam chyba z 5 otulaczy. Jeżeli te nowe wkłady faktycznie szybciej schną, to dla mnie pieluszka idealna chociaż do tej pory myślałam, że wkład albo jest super chłonny albo szybko schnie...

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No dobra, to i ja dołączam do fanów Grovii Testuję rzepy i napy, chyba wolę rzep, bo błyskawiczny w zakładaniu...ale napy też niczego sobie Kolor surf jest tak piękny, że czasem Małemu spodenek nie wkładam, żeby móc się napatrzeć

Długo myślałam, że to pielucha nie dla nas, bo my taką solidniejszą budowę mamy (aczkolwiek proporcjonalną - bez pulchnych udek/wypukłych brzuszków), a tu w rzepach/napach tyle zapasu jeszcze

Nowe wkłady...non-prep.... no tak mnie korcą, że chyba sobie kupię na walentynki
    Toopy & Binoo

Chusteryczka Awatar mist

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ismeril84 Zobacz posta
    Przymierzam się właśnie do kupna drugiego. W Organicalulu jest teraz wyprzedaż i taki otulacz mozna kupić za 55 zł. Chyba się skuszę.

Dzięki za cynk, właśnie kupiłam 2

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja też poszalałam, bo kupiłam 2 i jedną nową na bazarku. Właśnie z tego powodu wyprzedaję część mojego stosiku

Chustofanka
    Miejscowość

Domyślnie

Czy wasze Grovie na napy i rzepy różnią się stopniem sciśnięcia gumek? Mam rzepy, które bardzo lubię, właśnie doszły do mnie napy - maki i ten otulacz jest mniej ściągnięty gumkami przy nóżkach i na pleckach chyba też więcej luzu. Czy to kwestia egzemplarza, czy wersji. Swoją drogą maki mnie urzekly na zdjęciach, a na żywo takie wyblakle się wydają.

Uprawnienia umieszczania postów