Pojawiły się w Polsce nowe wkłady no-preap. Jestem ich ciekawa bardzo....
http://groviapolska.pl/wklady.html#noprep
Pojawiły się w Polsce nowe wkłady no-preap. Jestem ich ciekawa bardzo....
http://groviapolska.pl/wklady.html#noprep
a oprócz nowych wkładów są dwa nowe koloryLotos i topaz.
http://groviapolska.pl/images/hl_topaz_l.jpg
http://groviapolska.pl/images/hl_lotus_l.jpg
Nanek 04.10.2012
Gałganek 09.01.2014
welniaste.pl sklep
Wełniaste handmade na FB
na forum:
Wełniaste pieluszki HM
Wełniaste ubranika HM
A ja jestem zachwycona tymi otulaczami. Mam jeden chyba ze starszych wzorów (zielony, chyba w liski?), na napki. Młody nosi go dziś cały dzień, nic nie przecieka, świetnie się układa i bardzo zgrabnie wygląda. Ta siateczka w środku to też fajna sprawa. Puki co, wcale nam nie zamokła i Młody nie ma mokrego brzuszka.
i ja je uwielbiam, mamy 3 na rzepy, używamy z oryginalnymi wkładami grovii ale również z normalnymi, zwykłymi wkładamiśliczne kolory i b. zgrabny otulacz. mój nr. 1
![]()
Nanek 04.10.2012
Gałganek 09.01.2014
welniaste.pl sklep
Wełniaste handmade na FB
na forum:
Wełniaste pieluszki HM
Wełniaste ubranika HM
Przymierzam się właśnie do kupna drugiego. W Organicalulu jest teraz wyprzedaż i taki otulacz mozna kupić za 55 zł. Chyba się skuszę.
Prefoldy grovia z pomarańczowym obszyciem pasują na długość do kieszonek np milovia ?
Tymek 30.05.2010
Luśka 13.03.2013
Saszka 20.07.2015
2011 [*] 2012 [*] 2014 [*]
nie mam milovii, ale używam perfoldów z pomarańczowym obszyciem do innych kieszonek: wonderoosy, pluplu,bumgenius i pasowały.
grovia, to mój nr 1uwielbiam je za jakość materiału i wykonanie a do tego są mega zgrabne i nie muszę zakładać dziecku o rozmiar większych spodenek. Używałam je już przy pierwszym dziecku i do dzisiaj nie wyblakł kolor. W rzepach tylko panel się zmechacił, napy to mam wrażenie są takie jak nowe. Mam chyba z 5 otulaczy. Jeżeli te nowe wkłady faktycznie szybciej schną, to dla mnie pieluszka idealna
chociaż do tej pory myślałam, że wkład albo jest super chłonny albo szybko schnie...
Kurczę, te wkłady konopno-bawełniane z polarkiem (stay-dry) fajne są! Myślałam po komentarzach, że będzie kiszka a tu miłe zaskoczenie. Mam 2 szt. i po upraniu 1 szt położyłam na ciepły (nie gorący!) grzejnik polarkiem do dołu, a drugi powiesiłam, ale nie byle jakWywinełam go zupełnie, czyli ten PTU i polar do środka konopie na wierzch i powiesiłam jak zwykły wkład. Na grzejniku wystarczy nocka i suchutki. W zwisie równo dobę - rozwiesiłam pranie ok. 13-14, po nocy nad ranem były prawie suche, ale jeszcze potrzebowały pół dnia żeby dojść
Słabo może być w porach roku przejściowych bez słońca na balkonie i ogrzewania.
Chłonność - stanowczo za mała dla nasMieliśmy po 1,5-2h przeciek. Z mini puppi bambusowym idealnie. Ten wkład wymiarowo leży w środku wkładu Grovi jak ulał. Na wyście w ogóle nie obawiam się takiego zestawu. Używamy rzep i nap. Acha, polarek wizualnie nie robi szału, ale daje bdb poczucie suchości. Po 2,5 - 3h wkład Grovii był naprawdę mokry+wkład puppi, ale nic nie przeciekło i z wierzchu polar był suchy
Dobre na wyjścia jako aio te wkłady, ale po domu tylko z wkładem/tetrą/muśliną - za często przewijam (no może, że testuję wytrzymałość) żeby biec do sklepu i za 20 szt dać 700 zł
Toopy& Binoo
Ja też poszalałam, bo kupiłam 2 i jedną nową na bazarku. Właśnie z tego powodu wyprzedaję część mojego stosiku![]()
Nemo, jeszcze nie wiem co i jak, bo wczoraj wieczorem prałam więc groviowe wkłady w worku dopiero, ale..
Włożyłam do środka i pasują do nich idealnie puppi noworodkowe z bambusawszystko się trzyma jak w 1 pieluszce
do tego można też ten puppi 4 warst. złożyć na pół i w tą "kieszonkę" wkładu groviowego z przodu wsadzić i już jest 8 warstw
to chyba starczy nie? Ale mówię tu o moim mega sikaczu
byle wkładzik nas nie urządzi...
Z siusiakiem to oczywiście żartujęW dzieciństwie żółty był moim ukochanym kolorem, miałam żółte bluzki, sukienki. W lato leciało do mnie wszystko, muszki, meszki...najbardziej to nie lubiłam jak coś siadało mi na dekolcie/szyi ....więc jak myślę o tych Jankowych cudownie mięciutkich udkach, pachwinkach latem to po prostu ...wolę pandy ...albo te papierowe samoloty
![]()
Toopy& Binoo
Widzę, że Grovia ostatnio robi furorę. Daj znać Gaja78 jak Ci się te wkłady groviowe sprawdzają, bo cenę mają kosmiczną.![]()
tak! otulacz grovii i u nas na pierwszym miejscu ostatnio
zgrabny, dobrze sie uklada, gumki sie nie odciskaja, te napy w srodku nie przeszkadzaja
uzywamy z wkladami bambusowymi, skladanymi i zwyklymi, czasem z tetra
oryginalne porazaja cena, poza tym nie cierpie dopinac i odpinac
A! Mamy na rzepy. Sa genialne! Nic nie odciska sie na brzuszku, rzepy dobrze trymaja i baaaardzo wygodnie sie zapinaja.
Otulacz szybko schnie, wiec codziennie moze byc w uzyciu
jakby byla gdzies jakas dobra promocja to dajcie znac
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Kreska chyba w Organicalulu wciąż mają promocję. Otulacze sa po 55 i 58 zł. Ja już nabyłam![]()