Pokaż wyniki od 1 do 20 z 169

Wątek: grovia, otulacz

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

wielkie dzieki za odpowiedzi
    powoli bede decydowac sie na grovie

mamru, a przy uzywaniu nieoryginalnych wkladow nie namaka ci ta siateczka?
    ktoras z dziewczyn pisala wczesniej o takim problemie...
    ja by chciala zeby otulacz wystarczyl przynajmniej na pol dnia (najlepiej na caly)
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

mamru
    Guest

Domyślnie

Kresko mnie starcza na całe dnie, codziennie. Wieczorem piorę ręcznie w ciepłej wodzie z biod i na rano mam suchy. Ja używam z muślinami imse vimse, ecopi, ostatnio dokładam jeszcze cieniutką wkładkę bambusową albo konopną, bo mały jest mega sikaczem i nie zdarzyła mi się przemoczona siateczka. Czasami jest lekko wilgotna, ale przesikana na maxa nam się nie zdarzyła.

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa, Praga Południe (Kamionek)

Domyślnie

Orientujecie się jaką szer. w kroku ma otulacz Grovia? Zastanawiam się z jakimi wkładami/ ew. formowankami da radę

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GosiaG Zobacz posta
    Orientujecie się jaką szer. w kroku ma otulacz Grovia? Zastanawiam się z jakimi wkładami/ ew. formowankami da radę
    Między gumkami 13cm w najwęższym miejscu, mierzone razem z gumkami 15cm.
    http://agisowo.blogspot.com/

Jaś 12.2010 Matylda 01.2014

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa, Praga Południe (Kamionek)

Domyślnie

Dzięki!

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A dla mnie Pandy są śliczne! Tylko już nie wiem, czy chcę mieć więcej Grovii. Dziś doszły do mnie oryg. wkłady (dzięki Nemo!) wrzucam do prania i czekam, czekam, czekam ...fakt cienkie dość są jak na mojego sikacza, ale mam trochę noworodkowych puppi - pasują jak ulał do środka a w końcu to 4 warstwy bambusa.
    Jeśli mikrofibra będzie tak cienka to nie wiem czy jest sens tych no-prep...bo ja nawet tej mikrofibry z BG nie używam...słabo trzyma i generalnie nie lubię mikrofibry dotykać...ale może przejadę się niedługo do ekomalucha i pomacam jeszcze te nowe wkłady. Póki co zostajemy przy muślinach i wkładach bambusowych do Grovi...kiedy wkłady groviowe schną.

A grovia roverowa nie twierdzę, że brzydka taka soczyta...po prostu inna w realu niż w necie. Nie kupiłam tylko dlatego tego wzorku... bo na lato to mam obsesję, że mi jakieś bzykające będzie do tego leciało i jeszcze mi chłopaka w wiadomo co użądli Na samą myśl wolę już moje sówki, albo surf (dużo ładniejszy w realu niż w necie).
    Toopy & Binoo

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gaja78 Zobacz posta
    A dla mnie Pandy są śliczne! Tylko już nie wiem, czy chcę mieć więcej Grovii. Dziś doszły do mnie oryg. wkłady (dzięki Nemo!) wrzucam do prania i czekam, czekam, czekam ...fakt cienkie dość są jak na mojego sikacza, ale mam trochę noworodkowych puppi - pasują jak ulał do środka a w końcu to 4 warstwy bambusa.
    Jeśli mikrofibra będzie tak cienka to nie wiem czy jest sens tych no-prep...bo ja nawet tej mikrofibry z BG nie używam...słabo trzyma i generalnie nie lubię mikrofibry dotykać...ale może przejadę się niedługo do ekomalucha i pomacam jeszcze te nowe wkłady. Póki co zostajemy przy muślinach i wkładach bambusowych do Grovi...kiedy wkłady groviowe schną.

A grovia roverowa nie twierdzę, że brzydka taka soczyta...po prostu inna w realu niż w necie. Nie kupiłam tylko dlatego tego wzorku... bo na lato to mam obsesję, że mi jakieś bzykające będzie do tego leciało i jeszcze mi chłopaka w wiadomo co użądli Na samą myśl wolę już moje sówki, albo surf (dużo ładniejszy w realu niż w necie).
    Gaja, w wiadomo co to ciężko byłoby się przebić przez te wszystkie wkłady ) musiałaby mieć strasznie długie żądło ta osa ale fakt, że u nas wkłady Grovii nie dają już rady (w zasadzie to tylko BG póki co jeszcze ok). Do Grovii daję wkłady bambusowe i jest wtedy i szczelnie i ładnie

Uprawnienia umieszczania postów