Pokaż wyniki od 1 do 20 z 169

Wątek: grovia, otulacz

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magenta Zobacz posta
    A te wklady lolipop sa symetryczne? Mi we wkladach grovii brakowalo z przodu wiekszej powierzchni do sikania, jak dziecko jest starsze siuski nie emigruja juz na plecki, czesto wklad byl suchy z tylu, a z przodu juz calkiem przemoczony
    Miałam takie same wrazenia. IMO wkłady dedykowane Grovia kiepsko sie sprawdzają przy starszych dzieciach/większych sikaczach. Szkoda, bo sam otulacz super zgrabny

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chusteryczka Awatar Magenta
    Miejscowość
    Polska Pn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kustafa Zobacz posta
    Miałam takie same wrazenia. IMO wkłady dedykowane Grovia kiepsko sie sprawdzają przy starszych dzieciach/większych sikaczach. Szkoda, bo sam otulacz super zgrabny
    Fakt, zgrabny, jeszcze zeby cora sikala po babsku to ok, ale ona ma chyba jakies zwichrowane ujscie cewki, bo nawet na nocniku sika do przodu

Chustofanka Awatar elinn
    Miejscowość
    podwarszawska prowincja

Domyślnie

Ja do naszego otulacza wkładam wkłady bambusowe CP I jest mega pancerniak, a przy tym ciągle pupa zgrabna. Tez mi te oryginalne średnio leżały....
    Chuścioszek czerwiec 2013 Chuścioszka - kwiecień 2015 i mały Ktoś - lipiec 2017

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elinn Zobacz posta
    Ja do naszego otulacza wkładam wkłady bambusowe CP I jest mega pancerniak, a przy tym ciągle pupa zgrabna. Tez mi te oryginalne średnio leżały....
    no popatrz a ja swego czasu wkładałam Grovię do CP a co do wkładów to mam takie same odczucia jak dziewczyny, brakuje przodu.
    Lolippy są symetryczne

mamru
    Guest

Domyślnie

Nemo a Ty piszesz teraz o tych nowych wzorach na białym tle które mi się wyjątkowo nie podobają? one się czymś różnią od poprzednich?
    Ja ostatnio musiałam do szuflady odłożyć ulubione close parent bo dziecię moje potrafi odpiąć sobie rzepy nawet mając na sobie body i spodnie. I lecę teraz tylko na grovia, codziennie wieczorem przepieram ręcznie w ciepłej wodzie i na rano gotowy do użycia. I jestem mega zadowolona. Z wkładami grovia się zupełnie nie polubiłam i do otulacza wkładam muślinki albo wkłady jakie mi wpadną pod rękę

Chustoholiczka

Domyślnie

Palpacyjnie stwierdzam,ze wkład bawełniany jest przyjaźniejszy niż polarowy, bardziej płaski i gładki...Nemo, Ty masz doświadczenie Dziewczyny, a uzywałyscie tych ich boosterów?
    http://groviapolska.pl/wklady.html#dod-bawelna
    Ostatnio edytowane przez Nata ; 31-10-2014 o 19:06

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    Nemo a Ty piszesz teraz o tych nowych wzorach na białym tle które mi się wyjątkowo nie podobają? one się czymś różnią od poprzednich?
    Ja ostatnio musiałam do szuflady odłożyć ulubione close parent bo dziecię moje potrafi odpiąć sobie rzepy nawet mając na sobie body i spodnie. I lecę teraz tylko na grovia, codziennie wieczorem przepieram ręcznie w ciepłej wodzie i na rano gotowy do użycia. I jestem mega zadowolona. Z wkładami grovia się zupełnie nie polubiłam i do otulacza wkładam muślinki albo wkłady jakie mi wpadną pod rękę
    nie wiem mamru co jest z tym pulem w kolorowych ale u mnie te otulacze nie są szczelne, lubię je w lecie, bo piękne są. Białe wytrzymują naprawdę długo, z ich wkładami + bambus. Sprawdziłam je też z wkładami Puppi welurowymi max i rewelacja. Szczerze to nie spodziewałam się, że będą lepsze a tu niespodzianka
    Nata, boostery Grovia są do niczego, za wąskie i za grube na boostery, złożyć się ich nie da, żeby dołożyć dla chłopaka do przodu, a za długie do wkładu oryginalnego i robi się za grubo na plecach.

Chustoholiczka

Domyślnie

Nowość Grovia, O.N.E . Na Europę dostepna podobno za ok. poł roku, więc NEMO, nie wiem czy macie szansę

http://www.gro-via.com/one-diaper.html

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    I lecę teraz tylko na grovia, codziennie wieczorem przepieram ręcznie w ciepłej wodzie i na rano gotowy do użycia. I jestem mega zadowolona.
    mamru, masz napy czy rzepy?
    i czy te napy w środku otulacza nie przeszkadzają jak się nie używa oryginalnego wkładu? bo ja się z takim systemem na pewno nie polubię
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

mamru
    Guest

Domyślnie

Kresko, grovia wróciła do łask od kiedy Groszek stał się bardziej mobilny. Ja nie mam w ogóle wkładów grovia, bo nie lubię ich za to że są zszyte i długo schną. Używam w ciągu dnia z muślinami a noc z wkładami jakie mi wpadną w ręce, zazwyczaj bumgenius, albo wonderoos.
    Zamówiłam ostatnio grovię na rzepy i odesłałam. Dla mnie, ale powtarzam, ze DLA MNIE te rzepy są beznadziejne, nie podobają mi się. I jeszcze minus za brak rzepu do prania.
    A w ogóle w bobomio.pl chyba są jeszcze w promocji

Uprawnienia umieszczania postów