Ja do naszego otulacza wkładam wkłady bambusowe CP I jest mega pancerniak, a przy tym ciągle pupa zgrabna. Tez mi te oryginalne średnio leżały....
Chuścioszek czerwiec 2013Chuścioszka - kwiecień 2015
i mały Ktoś - lipiec 2017
Nemo a Ty piszesz teraz o tych nowych wzorach na białym tle które mi się wyjątkowo nie podobają?one się czymś różnią od poprzednich?
Ja ostatnio musiałam do szuflady odłożyć ulubione close parent bo dziecię moje potrafi odpiąć sobie rzepy nawet mając na sobie body i spodnie. I lecę teraz tylko na grovia, codziennie wieczorem przepieram ręcznie w ciepłej wodzie i na rano gotowy do użycia. I jestem mega zadowolona. Z wkładami grovia się zupełnie nie polubiłam i do otulacza wkładam muślinki albo wkłady jakie mi wpadną pod rękę![]()
Palpacyjnie stwierdzam,ze wkład bawełniany jest przyjaźniejszy niż polarowy, bardziej płaski i gładki...Nemo, Ty masz doświadczenieDziewczyny, a uzywałyscie tych ich boosterów?
http://groviapolska.pl/wklady.html#dod-bawelna
Ostatnio edytowane przez Nata ; 31-10-2014 o 19:06
nie wiem mamru co jest z tym pulem w kolorowych ale u mnie te otulacze nie są szczelne, lubię je w lecie, bo piękne są. Białe wytrzymują naprawdę długo, z ich wkładami + bambus. Sprawdziłam je też z wkładami Puppi welurowymi max i rewelacja. Szczerze to nie spodziewałam się, że będą lepsze a tu niespodzianka
Nata, boostery Grovia są do niczego, za wąskie i za grube na boostery, złożyć się ich nie da, żeby dołożyć dla chłopaka do przodu, a za długie do wkładu oryginalnego i robi się za grubo na plecach.
Nowość Grovia, O.N.E . Na Europę dostepna podobno za ok. poł roku, więc NEMO, nie wiem czy macie szansę
http://www.gro-via.com/one-diaper.html
Kresko, grovia wróciła do łask od kiedy Groszek stał się bardziej mobilny. Ja nie mam w ogóle wkładów grovia, bo nie lubię ich za to że są zszyte i długo schną. Używam w ciągu dnia z muślinami a noc z wkładami jakie mi wpadną w ręce, zazwyczaj bumgenius, albo wonderoos.
Zamówiłam ostatnio grovię na rzepy i odesłałam. Dla mnie, ale powtarzam, ze DLA MNIE te rzepy są beznadziejne, nie podobają mi się. I jeszcze minus za brak rzepu do prania.
A w ogóle w bobomio.pl chyba są jeszcze w promocji![]()