Pokaż wyniki od 1 do 20 z 169

Wątek: grovia, otulacz

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie

Powoli porządkuję moje spostrzeżenia co do wielorazówek.

Swoje kupiłam na wielorazowo.pl i ze wszystkich, które mam (z wyłączeniem wełniaków) - Grovia mi się chyba najbardziej podoba: dobrze trzyma, nawet jeśli "w środku" zdarzy się przeciek, to dalej nie przepuści.
    Kolory piękne, wzory też coraz ciekawsze...
    I najważniejsze - dobrze się dopasowuje - nie za luźna i nie ściska za bardzo i pupa rozmiarowo "w sam raz".
    Używam z prefoldami, wkładami i tetrą oczywiście.

Chustoholiczka

Domyślnie

ja tez porzadkuje i przetwarzam wiadomości o wielo

tak, grovia otulacz zdecydowanie podoba mi się ze wzgl. na wykonanie i ,ze ciało nie dotyka bezpośrednio PULa i zdecydowanie krój wąski w kroku a zarazem wysoki. Widziałam,ze mają pojawić się nowe wkłady, to chyba będzie na plus, może będą schły krócej? Mysle,że nie nadaje się do pulchnych dzieci i nie do formowanek, bo on bardzo dopasowany jest.

Tak sobie myśle,ze gdyby grovia wypuściła pieluszke kieszonkę o tym kroju to byłby hit.

W otulaczu nie podoba mi się,ze na najmniejszym zapięciu wkłady wystają. na średnim o ile pamiętam też.

Chustomanka

Domyślnie

a ja nie jestem przekonana czy szerokość Grovi w kroku nie jest za wąska. U nas zawsze przecieka. Myślę, że jest trochę za wąska i wkłady są za blisko nóżek, ale pięknie leży na pupie i w lecie Grovię cały czas Kuba ma na pupie

Chustomanka

Domyślnie

Mam wersje limitowane Grovi hybryda i powiem, że jestem mile zaskoczona. Nie tyle wzorami, bo to kwestia gustu, ale coś zrobili, że w końcu nie przeciekają nam te pieluchy wcześniejsze przeciekały i nadal przeciekają za każdym razem a te nowe nie...

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NEMO Zobacz posta
    Mam wersje limitowane Grovi hybryda i powiem, że jestem mile zaskoczona. Nie tyle wzorami, bo to kwestia gustu, ale coś zrobili, że w końcu nie przeciekają nam te pieluchy wcześniejsze przeciekały i nadal przeciekają za każdym razem a te nowe nie...
    a wkłady bawełna?

Uprawnienia umieszczania postów