A masz te stare czy nowe rzepy? Bo te nowe wyglądają obiecująco... Wcześniejsze podobno były inne.
A masz te stare czy nowe rzepy? Bo te nowe wyglądają obiecująco... Wcześniejsze podobno były inne.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
a czy mozna je kupic jeszcze gdzies oprócz Pieluszkarni?
mama przedszkolaków
chyba tylko w pieluszkarni jak na razie, za granicą często są promocje na GroVia
Muszę dodać,*że zapierałam ostatnio wkłady mydełkiem odplamiającym ImseVimse, do pralki dołożyłam otulacz Grovia na rzepy, i po praniu odbarwił mi się otulaczyk z mocnej pomarańczy na majtowo bury kolor. Także ostrzegam![]()
e tam, na pieluszkarni świat się nie kończy
np. tutaj widziałam http://www.organicalulu.pl/12_grovia01
Codziennie budzę się piękniejsza, ale dziś to już chyba przesadziłam
IMO nie pomieści, jest za mało elastyczny by go tak ponaciągać
On ma dość mocne gumki i tak sobie myślę, że z formowanką może być przez to problem - wyładowany otulacz może się tu bardziej odciskać zarówno w pasie, jak i przy nóżkach.
Sama nie sprawdzałam.
tak, to ten
moim zdaniem to jest bardziej SIO jak IB niż typowy otulacz, od flipa jest węższy w kroku (tak o 1/4) i dużo bardziej skąpy na pośladkach, więc formowanki raczej będą wystawać spod niego, ale pomimo swej skąpości ma długie "uszy" do zapinania i w pasie dużo zapasu jest (mam wersję na napy)
u nas też to taki "pewniak" na wyjścia ale czas schnięcia wkładu z organicznej bawełny to poprostu masakra
To najdłużej schnąca część pieluchy z jaką miałam do czynienia, i to pomimo przewracania, rozkładania i innego cudowania z tym wkładem
Bambusowe formowanki, wkłady od IB i wkład organic od flipa schną szybciej niż ten wkład...
Ostatnio edytowane przez borussia ; 10-08-2012 o 22:33 Powód: dopisek
Codziennie budzę się piękniejsza, ale dziś to już chyba przesadziłam