To chyba podobnie jest z rowerami Grovii. Na zdj. takie pastelowe, kremowe tło (imo ładne), a na żywo wściekle żółte![]()
To chyba podobnie jest z rowerami Grovii. Na zdj. takie pastelowe, kremowe tło (imo ładne), a na żywo wściekle żółte![]()
Toopy& Binoo
ale powiedzcie,ze pandy najładniejsze? i na zywo i na zdjęciu![]()
tez mnie ten no-prep korci![]()
Tak, rowery też oddawalam do sklepu, bo właśnie zółte, nie kremowe.
A jak z gumkami, napy i rzepy mają u was takie same?
F 07.09.2011, Z 22.09.2014
Blog: http://www.razemrosniemy.blogspot.com/
Wymianka: http://www.chusty.info/forum/showthr...uj%C4%99-i-ja-)
ale na stronach też były żółte i nawet były testy z rowerami AIO, w wątku można było wyczytać że to mocny żółty kolor. Zresztą ja go bardzo lubię, bo na lato jest piękny i pasuje do letnich ubranek mojego młodego![]()
NATA pandy są ładne, ale na kolana mnie nie powaliły. Mam gdzieś zdjęcie tej pieluszki, mogę Ci wysłać, zobaczysz jak wygląda w realu.
Ja mam otulacz w lasek, który jest zielony, a na zdjęciu ta zieleń wygląda zupełnie inaczej. Mi to nie przeszkadza, bo kocham Grovię za krój. Rewelka.
A dla mnie Pandy są śliczne! Tylko już nie wiem, czy chcę mieć więcej Grovii. Dziś doszły do mnie oryg. wkłady (dzięki Nemo!) wrzucam do prania i czekam, czekam, czekam...fakt cienkie dość są jak na mojego sikacza, ale mam trochę noworodkowych puppi - pasują jak ulał do środka
a w końcu to 4 warstwy bambusa.
Jeśli mikrofibra będzie tak cienka to nie wiem czy jest sens tych no-prep...bo ja nawet tej mikrofibry z BG nie używam...słabo trzyma i generalnie nie lubię mikrofibry dotykać...ale może przejadę się niedługo do ekomalucha i pomacam jeszcze te nowe wkłady. Póki co zostajemy przy muślinach i wkładach bambusowych do Grovi...kiedy wkłady groviowe schną.
A grovia roverowa nie twierdzę, że brzydka taka soczyta...po prostu inna w realu niż w necie. Nie kupiłam tylko dlatego tego wzorku... bo na lato to mam obsesję, że mi jakieś bzykające będzie do tego leciało i jeszcze mi chłopaka w wiadomo co użądliNa samą myśl wolę już moje sówki, albo surf (dużo ładniejszy w realu niż w necie).
Toopy& Binoo
Gaja, w wiadomo co to ciężko byłoby się przebić przez te wszystkie wkłady) musiałaby mieć strasznie długie żądło ta osa
ale fakt, że u nas wkłady Grovii nie dają już rady (w zasadzie to tylko BG póki co jeszcze ok). Do Grovii daję wkłady bambusowe i jest wtedy i szczelnie i ładnie
![]()
haha i mi się rowery żółte mega podobająnie wpadłam na to, że coś ugryzie
![]()
Nemo, jeszcze nie wiem co i jak, bo wczoraj wieczorem prałam więc groviowe wkłady w worku dopiero, ale..
Włożyłam do środka i pasują do nich idealnie puppi noworodkowe z bambusawszystko się trzyma jak w 1 pieluszce
do tego można też ten puppi 4 warst. złożyć na pół i w tą "kieszonkę" wkładu groviowego z przodu wsadzić i już jest 8 warstw
to chyba starczy nie? Ale mówię tu o moim mega sikaczu
byle wkładzik nas nie urządzi...
Z siusiakiem to oczywiście żartujęW dzieciństwie żółty był moim ukochanym kolorem, miałam żółte bluzki, sukienki. W lato leciało do mnie wszystko, muszki, meszki...najbardziej to nie lubiłam jak coś siadało mi na dekolcie/szyi ....więc jak myślę o tych Jankowych cudownie mięciutkich udkach, pachwinkach latem to po prostu ...wolę pandy ...albo te papierowe samoloty
![]()
Toopy& Binoo
Widzę, że Grovia ostatnio robi furorę. Daj znać Gaja78 jak Ci się te wkłady groviowe sprawdzają, bo cenę mają kosmiczną.![]()
tak! otulacz grovii i u nas na pierwszym miejscu ostatnio
zgrabny, dobrze sie uklada, gumki sie nie odciskaja, te napy w srodku nie przeszkadzaja
uzywamy z wkladami bambusowymi, skladanymi i zwyklymi, czasem z tetra
oryginalne porazaja cena, poza tym nie cierpie dopinac i odpinac
A! Mamy na rzepy. Sa genialne! Nic nie odciska sie na brzuszku, rzepy dobrze trymaja i baaaardzo wygodnie sie zapinaja.
Otulacz szybko schnie, wiec codziennie moze byc w uzyciu
jakby byla gdzies jakas dobra promocja to dajcie znac
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Kreska chyba w Organicalulu wciąż mają promocję. Otulacze sa po 55 i 58 zł. Ja już nabyłam![]()
Kurczę, te wkłady konopno-bawełniane z polarkiem (stay-dry) fajne są! Myślałam po komentarzach, że będzie kiszka a tu miłe zaskoczenie. Mam 2 szt. i po upraniu 1 szt położyłam na ciepły (nie gorący!) grzejnik polarkiem do dołu, a drugi powiesiłam, ale nie byle jakWywinełam go zupełnie, czyli ten PTU i polar do środka konopie na wierzch i powiesiłam jak zwykły wkład. Na grzejniku wystarczy nocka i suchutki. W zwisie równo dobę - rozwiesiłam pranie ok. 13-14, po nocy nad ranem były prawie suche, ale jeszcze potrzebowały pół dnia żeby dojść
Słabo może być w porach roku przejściowych bez słońca na balkonie i ogrzewania.
Chłonność - stanowczo za mała dla nasMieliśmy po 1,5-2h przeciek. Z mini puppi bambusowym idealnie. Ten wkład wymiarowo leży w środku wkładu Grovi jak ulał. Na wyście w ogóle nie obawiam się takiego zestawu. Używamy rzep i nap. Acha, polarek wizualnie nie robi szału, ale daje bdb poczucie suchości. Po 2,5 - 3h wkład Grovii był naprawdę mokry+wkład puppi, ale nic nie przeciekło i z wierzchu polar był suchy
Dobre na wyjścia jako aio te wkłady, ale po domu tylko z wkładem/tetrą/muśliną - za często przewijam (no może, że testuję wytrzymałość) żeby biec do sklepu i za 20 szt dać 700 zł
Toopy& Binoo
Ja bardzo lubię wkłady grovii, ale tez raczej szkoda mi ich na chodzenie po domu, wtedy zakładam prefoldy. Jak dla nas, te wkłady są dobrze chłonne, lepiej to tylko prefoldy chłoną. Lubię je właśnie za to, ze są na napy (ile mam tyle opinii) można je zsuwać, jak majteczki no i maluchowi jest chyba super wygodnie w nich.
Widziałam dzisiaj promocję na grovie na prefoldy w bobomio.
Ja mam wkłady stay-dry. Schną trochę, ale nie wydaje mi się, żeby to było tak drastycznie długo. Chłonności dopiero nabierają, a i tak 2 godziny wytrzymały. Aczkolwiek na 4 miesięcznej pannie, więc może siusiu mało. Bawełniane dopiero będziemy sprawdzać.
F 07.09.2011, Z 22.09.2014
Blog: http://www.razemrosniemy.blogspot.com/
Wymianka: http://www.chusty.info/forum/showthr...uj%C4%99-i-ja-)
Trochę mnie zniechęca cena wkładów Grovia. 30 zł za wkład. Ja mam wkłady z froty bambusowej i na moim prawie 8 miesięcznym bąblu wytrzymują 3 godziny.
Dziewczyny, czy któreś z was miały otulacze Grovii i Milovii? Czy mogłybyście je porównać?
Szukam otulacza do tetry dla mojego 14-mies.- czy zakładanie Grovii z tetrą nie jest jakieś karkołomne, wkład się nie wysuwa? Mam doświadczenie tylko z otulaczami, które mają wewnętrzne zakładki z przodu i z tyłu, a Grovia ich nie ma.
No i warto kupować otulacz z rzepami? Powtarzają się opinie, że one mało trwałe, ale może to kwestia odpowiedniego prania...
Dzięki![]()