Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 120 z 169

Wątek: grovia, otulacz

mamru
    Guest

Domyślnie

Nemo a Ty piszesz teraz o tych nowych wzorach na białym tle które mi się wyjątkowo nie podobają? one się czymś różnią od poprzednich?
    Ja ostatnio musiałam do szuflady odłożyć ulubione close parent bo dziecię moje potrafi odpiąć sobie rzepy nawet mając na sobie body i spodnie. I lecę teraz tylko na grovia, codziennie wieczorem przepieram ręcznie w ciepłej wodzie i na rano gotowy do użycia. I jestem mega zadowolona. Z wkładami grovia się zupełnie nie polubiłam i do otulacza wkładam muślinki albo wkłady jakie mi wpadną pod rękę

Chustoholiczka

Domyślnie

Palpacyjnie stwierdzam,ze wkład bawełniany jest przyjaźniejszy niż polarowy, bardziej płaski i gładki...Nemo, Ty masz doświadczenie Dziewczyny, a uzywałyscie tych ich boosterów?
    http://groviapolska.pl/wklady.html#dod-bawelna
    Ostatnio edytowane przez Nata ; 31-10-2014 o 18:06

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    Nemo a Ty piszesz teraz o tych nowych wzorach na białym tle które mi się wyjątkowo nie podobają? one się czymś różnią od poprzednich?
    Ja ostatnio musiałam do szuflady odłożyć ulubione close parent bo dziecię moje potrafi odpiąć sobie rzepy nawet mając na sobie body i spodnie. I lecę teraz tylko na grovia, codziennie wieczorem przepieram ręcznie w ciepłej wodzie i na rano gotowy do użycia. I jestem mega zadowolona. Z wkładami grovia się zupełnie nie polubiłam i do otulacza wkładam muślinki albo wkłady jakie mi wpadną pod rękę
    nie wiem mamru co jest z tym pulem w kolorowych ale u mnie te otulacze nie są szczelne, lubię je w lecie, bo piękne są. Białe wytrzymują naprawdę długo, z ich wkładami + bambus. Sprawdziłam je też z wkładami Puppi welurowymi max i rewelacja. Szczerze to nie spodziewałam się, że będą lepsze a tu niespodzianka
    Nata, boostery Grovia są do niczego, za wąskie i za grube na boostery, złożyć się ich nie da, żeby dołożyć dla chłopaka do przodu, a za długie do wkładu oryginalnego i robi się za grubo na plecach.

Chustoholiczka

Domyślnie

Nowość Grovia, O.N.E . Na Europę dostepna podobno za ok. poł roku, więc NEMO, nie wiem czy macie szansę

http://www.gro-via.com/one-diaper.html

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nata Zobacz posta
    Nowość Grovia, O.N.E . Na Europę dostepna podobno za ok. poł roku, więc NEMO, nie wiem czy macie szansę http://www.gro-via.com/one-diaper.html
    Tu się chyba 2 wkłady sczepia razem i tylko z tyłu się dopina do otulacza. Nie wiem czy to lepsze rozwiązanie, ale może będzie bardziej chłonne...

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nata Zobacz posta
    Nowość Grovia, O.N.E . Na Europę dostepna podobno za ok. poł roku, więc NEMO, nie wiem czy macie szansę

http://www.gro-via.com/one-diaper.html
    spoko, na razie mój syn mówi: nie martw się mamusiu, nocnik to mój wróg nr 1 !!!

Chusteryczka Awatar Magenta
    Miejscowość
    Polska Pn

Domyślnie

Kurcze znow za malo z przodu. Mogliby taka lekka klepsydre zrobic... Czy mi sie wydaje czy tam sa rzepy na napy ?

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magenta Zobacz posta
    Kurcze znow za malo z przodu. Mogliby taka lekka klepsydre zrobic... Czy mi sie wydaje czy tam sa rzepy na napy ?
    No, pielucha na rzep i na napy w jednym
    http://agisowo.blogspot.com/

Jaś 12.2010 Matylda 01.2014

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agis Zobacz posta
    No, pielucha na rzep i na napy w jednym
    toż jest ONE

i jeszcze będą nowe wkłady, no-preps, nie trzeba prac 6 razy przed użyciem, no i z mikrofibry.

Chustomanka

Domyślnie

ja myślę, że to chwyt marketingowy, mikrofibry nie trzeba prać tyle razy, żeby osiągnęła chłonność.

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

I lecę teraz tylko na grovia, codziennie wieczorem przepieram ręcznie w ciepłej wodzie i na rano gotowy do użycia. I jestem mega zadowolona.
    mamru, masz napy czy rzepy?
    i czy te napy w środku otulacza nie przeszkadzają jak się nie używa oryginalnego wkładu? bo ja się z takim systemem na pewno nie polubię
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

mamru
    Guest

Domyślnie

Kresko, grovia wróciła do łask od kiedy Groszek stał się bardziej mobilny. Ja nie mam w ogóle wkładów grovia, bo nie lubię ich za to że są zszyte i długo schną. Używam w ciągu dnia z muślinami a noc z wkładami jakie mi wpadną w ręce, zazwyczaj bumgenius, albo wonderoos.
    Zamówiłam ostatnio grovię na rzepy i odesłałam. Dla mnie, ale powtarzam, ze DLA MNIE te rzepy są beznadziejne, nie podobają mi się. I jeszcze minus za brak rzepu do prania.
    A w ogóle w bobomio.pl chyba są jeszcze w promocji

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Kresko, grovia wróciła do łask od kiedy Groszek stał się bardziej mobilny. Ja nie mam w ogóle wkładów grovia, bo nie lubię ich za to że są zszyte i długo schną. Używam w ciągu dnia z muślinami a noc z wkładami jakie mi wpadną w ręce, zazwyczaj bumgenius, albo wonderoos.
    Zamówiłam ostatnio grovię na rzepy i odesłałam. Dla mnie, ale powtarzam, ze DLA MNIE te rzepy są beznadziejne, nie podobają mi się. I jeszcze minus za brak rzepu do prania.
    A w ogóle w bobomio.pl chyba są jeszcze w promocji
    Ale tam są zabezpieczenia do prania, zaginasz te skrzydełka z haczykami i rzep przyczepia się do takiego samego materiału jak na przednim panelu + są jeszcze te paski, które przytrzymują haczyki. Z kolei dla mnie to są chyba jedyne pieluchy na rzep, w których rzepy toleruje, tylko ten materiał do którego przyklejają się haczyki podobno szybko dość się niszczy.

Domyślnie

wlasnie przez te promocje pytam
    a to jest taki szeroki otulacz ktory przykryje formowanke, jak flip na przyklad? Czy tak waski do tetry, wkladow?
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kreska Zobacz posta
    wlasnie przez te promocje pytam
    a to jest taki szeroki otulacz ktory przykryje formowanke, jak flip na przyklad? Czy tak waski do tetry, wkladow?
    Wąski do wkładów, ale wąską w kroku formowankę bez falbanek moze przykryje

Chusteryczka Awatar Magenta
    Miejscowość
    Polska Pn

Domyślnie

Przykryje, ale zgrabna formowanke, jeszcze w organicalulu promocja byla

Chustomanka

Domyślnie

Ja właśnie Grovię za rzepy lubię, nie przeszkadza mi to zmechacenie materiału na brzuszku. Przynajmniej nie zagina się taśma z rzepem jak w CP i nie drażni skóry na brzuchu dziecka. Ubiera się błyskawicznie, a do prania wystarczy zagiąć skrzydełko. Nie polecam wkładać go za te zakładki, bo mi zniszczył ten system taśmę z rzepem, trwale się zagięła.

mamru
    Guest

Domyślnie

Mnie się te rzepy nie podobają, ale ja jestem nieobiektywna bo ja rzepów nie lubię wcale, żadnych

Chustomanka

Domyślnie

Mnie się te rzepy nie podobają, ale ja jestem nieobiektywna bo ja rzepów nie lubię wcale, żadnych
    ja w zasadzie też nie, ale czasami mój syn daje tak popalić przy zmianie pieluszki, że albo włożę mu rzep na pupę albo będzie gonił na golasa

Domyślnie

nemo, a jak dlugo uzywasz juz tej na rzep? czy on dobrze trzyma? i czy bardzo sie zuzywa?
    ja wole rzepy niz napy a juz takie ktore sie nie odciskaja na brzuszku to byloby cos fajnego
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Uprawnienia umieszczania postów