Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 169

Wątek: grovia, otulacz

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Hej, szukając więcej informacji na temat otulacza Grovia znalazłam ten link: http://www.adventuresinfluff.com/201...-grovia-h.html
    jak dbać o rzepy w tych pieluszkach przy praniu może komuś się przyda
    Toopy & Binoo

Chustoholiczka

Domyślnie

Pojawiły się w Polsce nowe wkłady no-preap. Jestem ich ciekawa bardzo....

http://groviapolska.pl/wklady.html#noprep

Chusteryczka Awatar Magenta
    Miejscowość
    Polska Pn

Domyślnie

Przykryje, ale zgrabna formowanke, jeszcze w organicalulu promocja byla

Chustomanka

Domyślnie

Ja właśnie Grovię za rzepy lubię, nie przeszkadza mi to zmechacenie materiału na brzuszku. Przynajmniej nie zagina się taśma z rzepem jak w CP i nie drażni skóry na brzuchu dziecka. Ubiera się błyskawicznie, a do prania wystarczy zagiąć skrzydełko. Nie polecam wkładać go za te zakładki, bo mi zniszczył ten system taśmę z rzepem, trwale się zagięła.

mamru
    Guest

Domyślnie

Mnie się te rzepy nie podobają, ale ja jestem nieobiektywna bo ja rzepów nie lubię wcale, żadnych

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    Mnie się te rzepy nie podobają, ale ja jestem nieobiektywna bo ja rzepów nie lubię wcale, żadnych
    ja w zasadzie też nie, ale czasami mój syn daje tak popalić przy zmianie pieluszki, że albo włożę mu rzep na pupę albo będzie gonił na golasa

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

nemo, a jak dlugo uzywasz juz tej na rzep? czy on dobrze trzyma? i czy bardzo sie zuzywa?
    ja wole rzepy niz napy a juz takie ktore sie nie odciskaja na brzuszku to byloby cos fajnego
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No dobra, to i ja dołączam do fanów Grovii Testuję rzepy i napy, chyba wolę rzep, bo błyskawiczny w zakładaniu...ale napy też niczego sobie Kolor surf jest tak piękny, że czasem Małemu spodenek nie wkładam, żeby móc się napatrzeć

Długo myślałam, że to pielucha nie dla nas, bo my taką solidniejszą budowę mamy (aczkolwiek proporcjonalną - bez pulchnych udek/wypukłych brzuszków), a tu w rzepach/napach tyle zapasu jeszcze

Nowe wkłady...non-prep.... no tak mnie korcą, że chyba sobie kupię na walentynki
    Toopy & Binoo

Uprawnienia umieszczania postów