Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: Wielo = kupka ?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar kerstin200
    Miejscowość
    Poznań/Islandia

Domyślnie

Hehe, cos w tym zfecydowanie jest. Gdy jeszvze nosilismy pieluchy wygladalo to tak: od roku wzwyz kupa rano w nocnik. Jak sie nie pojawila i zakladalam jedno, nie robil wcale, w zalpzona wielo natychmiast kloc!! A ja myslalam, ze tylko moj tak ma
    Moke dziecie nie robi tez kup w obcychiejscach, jesli nie ma tam mnie. U niani w zyciu kloca nie spprzadzil

Domyślnie

z tym dobrym samopoczuciem w wielo to brzmi sensownie. Ale jak wyjaśnić to, że Kalina będąc zamotaną na 99% nie zrobi kupy? Mogłabym ją wsadzać w chustę bez pieluszki gdybym nie bała się zasiusiania W chuście chyba też się czuje dobrze

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Ja też obstawiam komfort
    U nas tak jest z sikaniem - nieważne ile siedzi na nocniku (powyżej 20 min. nie sprawdzałam) siku nie zrobi i już Dopiero po założeniu pieluchy, natychmiast No i jak lata na golasa to też bez krępacji leje po kątach

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Cudna bambusowa formowanka na noc, żeby było w dupcie milutko i sucho i co? Chwilkę temu kupon a cały dzień nic...ehhh...
    Pogodziłam się

Chusteryczka Awatar Truscaveczka
    Miejscowość
    Podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowa_aleksandria Zobacz posta
    z tym dobrym samopoczuciem w wielo to brzmi sensownie. Ale jak wyjaśnić to, że Kalina będąc zamotaną na 99% nie zrobi kupy? Mogłabym ją wsadzać w chustę bez pieluszki gdybym nie bała się zasiusiania W chuście chyba też się czuje dobrze
    Mój mąż bał się, że włożę Młodego w wielo (zaczynamy dopiero) do chusty i on mnie zasika na spacerze - tymczasem siusiu robił dopiero po powrocie pieluchozaur młody, w chuście miał suchutko
    Sarcasm helps keep you from telling people what you really think of them.
    Dziergam Pichcę Ględzę Tłumaczę

Chustofanka Awatar kitten27
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

moja córa gdy zaczęłyśmy używać wielo ciągle sikała. w jednorazówki tak często nie robiła więc to był duży szok dla mnie. np. w nocy zużywała 4 jednorazówki a wielo 7-8. po ok miesiącu jej sie wyrównało- pewnie sie po prostu przywyczaiła

Uprawnienia umieszczania postów