Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Kłaniam się wszystkim :)

Domyślnie Kłaniam się wszystkim :)

Witam serdecznie. Mam na imię Marlena i jestem mamą prawie 6-letniego Mateuszka i 4 miesięcznego Juliana. Mieszkam pod małym miastem Turek w woj. wielkopolskim. Mój pierwszy synek był typowo rączkowy, bo długo nie schodził ze mnie, wózek "parzył" go i podobnie jest teraz
    Szczerze mówiąc nigdy nie widziałam dziecka w chuście na żywo jednak jak natrafiłam na zdjęcia i opisy w internecie to byłam zachwycona. Zakupiłam chustę kółkową, w której super się nam karmi oraz chustę elastyczną, której używamy od jakiegoś miesiąca w zależności od humoru mojego maleństwa. Obecnie rozglądam się za nosidełkiem ergonomicznym Ergo Baby z nadzieją, że ułatwi mi szybkie wyjścia na spacer. Przyznam, że trochę boję się zainwestować w chustę tkaną, ponieważ nie są najtańsze, a nie wiem, czy poradziłabym sobie z wiązaniem. Zdaje mi się, że w moim przypadku nosidełko ergonomiczne powinno się sprawdzić - tak myślę.
    Pozdrawiam wszystkich

Chustomanka Awatar izka_74
    Miejscowość
    Bydgoszcz/Fordon

Domyślnie

Witaj i baw się z nami dobrze

Co do nosidła ergonomicznego - z moich warsztatów chustowych mam informację, że powinno się w nich nosić dziecko dopiero, gdy same siedzą

Mateusz (6.07.1996r.) i Pawełek (21.02.2005r.)

Chustonówka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Cześć

Chustonoszka Awatar OLSIA

Domyślnie

Witaj

Domyślnie

Masz rację, też wyczytałam, że nosidełka ergonomiczne są dla siedzących dzieci ale póki co mam chustę elastyczną i pewnie zanim zdecyduję się, które nosidełko kupić to mój Julek pewnie usiądzie. Nie mam pojęcia, które wybrać

Chustomanka Awatar Ulula
    Miejscowość
    Poznań (Komorniki)

Domyślnie

Cześć!
    Jeśli czasem bywasz w Poznaniu, to zajrzyj na stronę: http://www.chusty.net/a/ i do poznańskiego wątku: http://chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=124.
    Dziewczyny na pewno chętnie pokażą Ci jakieś tkane chusty żebyś się mogła przymierzyć i pomacać .

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

hej hej

Uprawnienia umieszczania postów