Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: prefoldy kikko

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja używam od 8 miesięcy, zarówno białych, jak i niebielonych i jestem z obydwu bardzo zadowolona.
    Nie zauważam jakichś różnic w twardnieniu pomiędzy tymi dwoma rodzajami - oba sztywnieją podobnie po wyschnięciu. Aczkolwiek wystarczy porządnie je pougniatać i znowu są miękkie. Podobnie jak z wkładami bambusowymi.

Generalnie dla mnie to jedne z najlepszych wkładów, z jakimi miałam do czynienia. A cena jest bardzo zachęcająca.

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Losanna Zobacz posta
    Ja używam od 8 miesięcy, zarówno białych, jak i niebielonych i jestem z obydwu bardzo zadowolona.
    Nie zauważam jakichś różnic w twardnieniu pomiędzy tymi dwoma rodzajami - oba sztywnieją podobnie po wyschnięciu. Aczkolwiek wystarczy porządnie je pougniatać i znowu są miękkie. Podobnie jak z wkładami bambusowymi.

Generalnie dla mnie to jedne z najlepszych wkładów, z jakimi miałam do czynienia. A cena jest bardzo zachęcająca.
    Dzięki za odpowiedź.

Chustonówka

Domyślnie

Witajcie, może ktoś się wypowie nt. tych prefoldów z jakimi otulaczami je używacie?
    Zamówiłam 6szt. newborn i pasują mi do otulacza kokosi nb. Rozmiar infant pasuje mi do otulaczy bambino mio ( wąskie śa w kroku). Widzę, że do otulaczy Kokosi S i Milovia S ją wąskie i takie pytanie bo malutka jeszcze w brzuszku - wkład nie może być węższy za bardzo od otulacza bo będę miała przecieki?

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie

moim zdaniem to są bardzo dobre prefoldy, ja bardzo lubię kikko. są chłonne, miłe. Jedyny problem jest taki, że newborn starczy Ci na krótko
    to są standardowe prefoldy i pasują do większości otulaczy ja używałam z bambino mio, potem z boboliderem, z tots botsem, z imsevimse, maleme i z wszytskimi było dobrze
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Chustonówka

Domyślnie

Dziękuję za odpowiedź

Cytat Zamieszczone przez marjen Zobacz posta
    moim zdaniem to są bardzo dobre prefoldy, ja bardzo lubię kikko. są chłonne, miłe. Jedyny problem jest taki, że newborn starczy Ci na krótko
    to są standardowe prefoldy i pasują do większości otulaczy ja używałam z bambino mio, potem z boboliderem, z tots botsem, z imsevimse, maleme i z wszytskimi było dobrze

Chustomanka Awatar kura
    Miejscowość
    Pociecha :)

Domyślnie

mi się wydaje, że one jednak są gorsze od ecopi - niektóre dziwnie mi się pomarszczyły po praniu, a od tarcia przy zapieraniu jakby trochę się porozchodziły. Ale ogólnie też nie narzekam.

Chustonówka

Domyślnie

aha, a z jakimi otulaczami je używasz lub używałaś?

Uprawnienia umieszczania postów