Ostatnio zadano mi pytanie:
- Czy lepiej mieć różne chusty jednej firmy, czy wiele chust różnych firm?
-
- Teraz już rozumiem Twoja fascynację chustami a na początku było to dla mnie, hmmm
Się uśmiechnęłam
jak chustowanie wciąga![]()
Ostatnio zadano mi pytanie:
- Czy lepiej mieć różne chusty jednej firmy, czy wiele chust różnych firm?
-
- Teraz już rozumiem Twoja fascynację chustami a na początku było to dla mnie, hmmm
Się uśmiechnęłam
jak chustowanie wciąga![]()
Ojjojoj, ja ostatnio czuję się coraz bardziej wciągnięta w MT i łapki mnie świerzbią, jak sobie po necie oglądam. Oj źle się to skończy![]()
pszczółka Gucio 12.10, pszczółka Maja 04.13
Ja dopiero zaczynam, a już mam dwiei teraz szukam MT dla męża, który kochał elastyka, ale tkana go przerasta
![]()
mój M to tylko pyta: znów chusta? kupiłaś? (odp: nie, ukradłam) ile dałaś? (odp: chwila strachu)
ale on nadal nie rozumiechusta to chusta
za to mama rozumiepokaż, fajna, super, e, ta nie itd
chociaż dzisiaj (hmmm... wczoraj znaczy się) zachustowałam koleżankę z 2miesięczną córą, spodobało sięale póki co jeszcze nie rozumie, po co tyle mieć
zobaczymy za jakiś czas
![]()
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
Mój niermąż ze mnie i mojego chustowego nałogu się nabija, ale rozumie. Nawet jak po raz kolejny ktoś się pyta po co mi tyle chust, przecież do noszenia wystarczy jedna, to pyta - a tobie po co tyle torebek, przecież do noszenia gratów wystarczy jedna![]()
mama Tolka 01.08.2011 i Sary 27.04.2014
Ja moim zapowiedziałam, że to hobby jak każde inne. I dlaczego nie ma nic dziwnego,ze np ktoś zbiera znaczki , a niby w tym jest. A w chuscie jeszcze nisi sie potomka, jest mu lepiej niz w wózku i blisko i miłosnie. Wiec niech to w końcu zrozumieją. I nic już nie mówią,
ja się drastycznie ograniczyłam- 1 chusta i 2 nosidła
ale był czas, że zmieniałam jedną na drugą, w domu miałam ich najwięcej 12![]()
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
Mąż nie mówi nicWytłumaczyłam mu, że całe życie nosić nie będę, a szmaty później posprzedaję. Teraz, jak coś wymieniam w stosiku, mówi "ale tej nie sprzedawaj"
![]()
Starszy syn pyta " znowu chusta?"
Poprosiłam, żeby podliczył ile w ciągu zeszłego roku wydałam na jego kaprysy i ile mogłabym za to kupić chust, żeby zaspokoić swoje kaprysy. Chyba zrozumiał, bo już nie komentuje.
Tłumaczenie średniaczkowi uznałam za abstrakcję, więc często słyszę "o nie, znowu chusta!"
Cała reszta świata NIE ROZUMIE!!!!
Tomek 1994, Franek 2002, Antek 2011
tiaaa... mój też mnie do sklepu z materiałami wysyłał![]()
u mnie najtrudniej było kupić drugą ("a po co Ci, skoro już jedną masz") ale powiedziałam mu, że w lecie to trzeba będzie prac co chwilę, a dodatkowo, że nie chcę być z daleka rozpoznawana: "a! to ta w zielonym", więc naciągnęłam go na jeszcze dwie i teraz mam dwie długie i kółkową (elastyk się nie liczy, bo już w nim nie noszę) każda w innym kolorze.
A dzięki testom rozglądamy się za jakimś ergo- dla niego właśnie (sic!)![]()
córa 2011 i synek 2014
Lepiej zapytać się i być głupim przez 5 minut, niż nie zapytać i być głupim przez całe życie
Nigdy nie zapomnę jak szczęka mi opadła jak Kasia lata cztery temu pisała na chustomanii że chustę należy też dobrać do garderoby jaką nosimy
Do głowy by mi to nie przyszło, bo ja kupiłam chustę - zieloną, bardzo mi się podobała i pasowała mi do nieczego...potem dokupiłam czerwoną ale pojęcia nie mam dlaczego, ta zielona była całkiem niezła...
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
..
Ostatnio edytowane przez sygita ; 06-04-2012 o 17:14
Krzysztof Marek 20.01.2008.
Amelia Małgorzata 14.04.2010.
Michał Józef 02.01.2013