Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 42 z 42

Wątek: Przekonajcie mnie do wełny

Chustomanka Awatar gosica502

Domyślnie

Dziewczyny przejrzałam mniej więcej wątki i powiedzcie mi czy dobre wnioski wyciągnęłam...
    Używając wełniaków do pielęgnacji potrzebuję lanoliny, szarego mydła i jakiegoś płynu do prania czy coś?

Wełniaki pierze się normalnie w pralce czy tylko ręcznie? Jak często? No i raz na czas ta kuracja lanolinowa tak?

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gosica502 Zobacz posta
    Dziewczyny przejrzałam mniej więcej wątki i powiedzcie mi czy dobre wnioski wyciągnęłam...
    Używając wełniaków do pielęgnacji potrzebuję lanoliny, szarego mydła i jakiegoś płynu do prania czy coś?

Wełniaki pierze się normalnie w pralce czy tylko ręcznie? Jak często? No i raz na czas ta kuracja lanolinowa tak?
    Zamiast lanoliny mozna kupic, gotowa kurację lanolinową - dla mnie wygodniejsza w obsłudze, choć drozsza. I zamiast szarego mydła lepiej dac dzieciowego szamponu - przynajmniej ja wolę ladniej pachnie
    Są welniaki, ktore mozna prac w pralce, sa i taki, ktore tylko ręcznie
    kuracja - kiedy jest potrzeba
    czyli jak np przecieka, nasiaka za mocno - poczujesz jak się pobrudzi i tylko zapieram to nie kąpie w lanolinie, czasem lanolinuje co tydzień, a czasem co miesiąc, zalezy
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Uprawnienia umieszczania postów