a mnie zaczarował w tym roku: didymos Nino, silk i Nati
A rozczarował: Moby elastyczny
i jest jeszcze wieeele chust, które chciałabym choc wypróbowac....
hit: welenki, brazowe czekoladowe elipsy i cynoberek, obie od razu polubilam bardzo
rozczarowanie: indio ruby mandarine, robil lepsze wrazenie z daleka
hit dla mnie ale... ja dopiero zaczynam swoja przygode z chustamiMT z Nubik.pl od Gosi
no i pouch Lucky Baby Skye
za plusz
![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
największe może nie rozczarowanie ale smutek roku to: usamodzielnienie się młodego i skrzętne unikanie wszelkiego rodzaju przymocowania do mamusi![]()
już się nawet chłopaczyna nie chce dać położyć na rękach, tylko w pionie
a o hitach i kitach porozmawiamy pod koniec 2009
może już wtedy będzie drugi dzieć do "uwiązania"![]()
szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy
Najgorzej jak się coś komuś wydaje![]()
Największym hitem są piękne elipsy jedwabno-kaszmirowe![]()
A rozczarowanie...? Chyba nie byłam niczym rozczarowana....
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
Dla mnie:
Na długo zaprzątnęła me myśli Zara Ocean, a wielka porażka to próba uwiązania się w poda - k l ę s k a.
Globalnie:
Podczytując forum to uważam, że karierę w ciągu roku zrobiły kolejno Lana, Indio z domieszkami a z "ostatniej chwili" wełenki. Bardzo mnie zdziwiło, że stosunkowo dużo z tych którzy szarpnęli się na silki, chcieli je zaraz odsprzedać nawet bez wyciągania z pudełka. To musiał być niewypał.
R. 2007; J. 2009
hity chustowe zostały w szafie: kaszmir, wełniany antracyt, jim, pawie i kilka innych.
hity niechustowe: pouch by melkaj (hs nie dorasta agnieszce do pęcinek).
mt również by melkaj.
największe rozczarowanie : silk i calyx.
Zamieszczone przez ithilhin
zabrzmialo ciekawie
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Pasjo, kiedys pisalas, ze calyx jest bardzo fajny, a teraz piszesz, ze bardzo ciebie rozczarowal.. ciekawa jestem co ciebie w nim rozczarowalo.. A o twoim rozczarowaniem silkiem to juz czytalam![]()
właściwie to chciałam napisać, że hitem 2008 było farbowanie chust.
R. 2007; J. 2009
hi, hi... farbowanie chust rzeczywiscie sprawia duzo radosci![]()
Ja w tym konczacym sie roku zaprzyjaznilam sie tez z pouchami hotslings, bardzo lubie HS![]()
coś o tym wiem. u nas od początku jesieni tylko plecy do zasypiania i na max godzinny spacer. zimą - bunt totalny. .....Zamieszczone przez anntenka
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
za duzo sobie w tym roku nie ponosilam - no a na pewno nie tak duzo i w tak wielu chustach jakby mi sie to zamarzylo...
HIT : Z moich doswiadczen -lekusienka elastyczna Nati -za lekkosc miekkosc i bosski kolor. Co do nosnosci to sie nie wypowiem bo przecie jeszcze nie wiem.
MT Tulikowy -za cudny design.
KIT : o tym zmilcze, bo skoro dobrego slowa powiedziec nie moge -to sie wole zamknac![]()
nie dość że zabrzmiało ciekawie to jeszcze spowodowało odruch przekopywania stron producentów w celach potwierdzenia tegoż oto wnioskuZamieszczone przez grimma
tak to jest jak człowiek nie chustuje i nie śledzi na bieżąco co się w światku dzieje![]()
szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy
Najgorzej jak się coś komuś wydaje![]()
pewnie chodzi o nati-żakard porównano na TBW do zary
i o bambusa-porównanego na tymże forum do leosia storczowego.
akurat mi osobiście żakard zary nie przypomina,a co do bambusa Natalia sama pisała o swoim zaskoczeniu jak wyszedł wzór leosiowy.
ale temat rozczarowania podobieństwem wzorów jest ciekawy-można by zastanawiać się kto pierwszy wyprodukował chustę w podłużne paski na ten przykład,a kto w esy-floresy![]()
a to w ogole ma jakies istotne znaczenie jesli chodzi o odbiorce koncowego???![]()
he heZamieszczone przez Ania
właśnie![]()
ania - pewnie w jednym przypadku ma a w drugim nie ma, przeciez drogie kolezanki rozmawiamy o osobistych odczuciach
zreszta jak widac w watku - te same chusty jednych rozczarowaly, innych zachwycily i to jest wlasnie fajne.
magda - troche trafilas, troche spudlowalas i niekoniecznie szeroko spojrzalas na spraweale mam chyba prawo pozostawic dla siebie, o ktorych chustach pisalam, jeslibym miala pragnienie powiedziec konkretnie, to bym to napisala.
I tak powstają niepotrzebne domysły ....
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007