Piękne zdjęcia
No to mogę odetchnąć z ulgą bo ta lewa strona piękna jest i wcale nie taka złota
A już myślałam co to będzie jak mi się nie spodoba![]()
Piękne zdjęcia
No to mogę odetchnąć z ulgą bo ta lewa strona piękna jest i wcale nie taka złota
A już myślałam co to będzie jak mi się nie spodoba![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
I wiecie co, totalnie mi sie nie podoba. Ani tyciu tyciu odrobine![]()
A ta dziewczyna ma chyba kazda Didkowa chuste, ktora wychodzi. Sprzedaje je chyba dosc szybko tez - ale fajny sposob na wyprobowanie jak najwiekszej ilosci chust zanim czas powiedziec chustonoszeniu bye-bye
PS: Nie mowiac nic o tym, ze ten wzor obok lilji nawet nie lezal. Nie wiem czy to wolna interpretacja, czy co... Paki lilji (lilii - kurde, nie wiem jak odmienic :O) wcale tak nie wygladaja. To mi bardzie przypomina chabra, oset, albo pawie piorko![]()
Ostatnio edytowane przez Kamila ; 03-04-2012 o 11:56
Marcel 3 lata
ooo nawet czerwona maA o istnieniu rozowej chyba nawet nie wiedzialam...
http://babaku.livejournal.com/63934.html
Marcel 3 lata
te różowe to te straszne w jakiegoś konkursu czy głosowania na FB, dają po oczach, że bolą patrzećróżowo-fioletowe - jeszcze motyle takie były, jakos pod koniec zeszłego roku
a co do wzoru - fakt: to bardziej kalie (czyli nie tylko nati ma problemu z botaniką)
2 + 7 (2005-2018)
Pięknie się prezentują, Basiu
jak z nośnością?
2 + 7 (2005-2018)
Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne... ale wiele powiedzieć nie mogę bo dopiero raz je prałam i zamotałam może ze 3 razy na chwilę ( spędzałam święta u rodziny a tam ciągle młodego ktoś chciał na rękach nosić)
Nie mierzyłam ich ale w porównaniu z pawiami nowymi są dość wąskie (to chyba pawie są szersze niż standard) po jednym praniu jeszcze trochę sztywne ale fajnie się dociągają i trzymają dobrze.
Jak Magda da się ponosić to coś więcej napiszę
Ale wizualnie są piękneta lewa strona na szczęście nie jest złota
![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala