Roma, przeoiękne te zdjęcie pierwsze z mamą. ujęcie, kolorystyka - nigdy ni się ta natka nie podobała, a tutaj wygląda bardzo ładnie!
W pniedziałek zamotam swoją mamęChociażby do zdjęcia
Roma, przeoiękne te zdjęcie pierwsze z mamą. ujęcie, kolorystyka - nigdy ni się ta natka nie podobała, a tutaj wygląda bardzo ładnie!
W pniedziałek zamotam swoją mamęChociażby do zdjęcia
I moja mama tez nosi, uwielbia to i ciagle jęczy żebym ja zamotala
![]()
[QUOTE=martekle;1848002]I moja mama tez nosi, uwielbia to i ciagle jęczy żebym ja zamotala
[QUOTE]
Piękne!
Ja zdecydowanie za późno zaczęłam nosić w chuście, niestety czasu się nie da cofnąć, a nasze mamy nawet nie miały o tym pojęcia, Teraz nadrabiają, chcą tak samo czuć bliskość jak my!
Marti2007, Pati2010, Szymi2011
Nie uwierzycie, ale ja lepiej potrafię dociągnąć kieszonkę na mamie, mężu, siostrze....niż na sobieI wkurzało mnie, że wszyscy mają lepiej dociągniętą chustę niz ja
Na szczęście teraz noszę w plecaku i w tym już mi idzie OK
A dziękuję, przekażę mamie, na pewno sie ucieszy z pochlebnej opinii![]()
Cudna nowoczesna Babcia!
Głowa do góry! Nie ma co rozpamiętywać przeszłości. Ważne by iść do przodu, bo nie liczy sie gdzie jesteśmy, ale jaką drogę przebyliśmy![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
Wiadomo dzieci rosną, mam nadzieję, że jako babcia będę mogła jeszcze ponosić wnuki, a jak dobrze pójdzie to nawet sporo wnuków bo mam trójkę dzieci![]()
Marti2007, Pati2010, Szymi2011
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza