dzięki Dagmarze dowiedziałam się że z 3,5 metra dam radę kieszonkę zamotaćwięc jest Kamyk w nati
![]()
dzięki Dagmarze dowiedziałam się że z 3,5 metra dam radę kieszonkę zamotaćwięc jest Kamyk w nati
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Ale Kamilka urosla! A Tobie bardzo ladnie w tym kolorku!
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
I ja też dam radę, chyba że przytyję jeszcze trochę to już nie damZamieszczone przez hanti
![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Cudne ...a Kamyk rośnie jak na drożdżach...Mój faworyt to oczywiście brąz!![]()
Hanti, świetnie Ci ten brąz pasuje do włosówKamilka cudna i razem będziemy obchodzić urodziny
![]()
Ale napiszcie mi Kochane, proszę, czy dla starszaków lepsza nati czy raczej zostać przy starym dobrym indio?
ja chwilowo muszę się wstrzymać z opiniami o wełnie, bo wyszedł babol i muszę poczekać na odpowiedź Natalii
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
hanti, możesz juz coś zaopiniowac o nośności w wełence Nati ( w porównaniu z Didkiem)?
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
Mnie to już się nawet podejrzane wydaje, że pytałam ze trzy razy na temat nośności i nikt nic nie napisał...
Teraz to już nawet nie wiem, czy uwierzę w pozytywną opinię![]()
Ja nosilam krociutko tydzien temu w tej welence, wrazenia bardzo pozytywne, ale nosilam mlodego max 10 minut, wiec wiecej nic nie moge napisac.