Wlasnie u Didka
bawelna 190gr/m2
6 za 99 euro
Wlasnie u Didka
bawelna 190gr/m2
6 za 99 euro
Ostatnio edytowane przez Kamila ; 21-03-2012 o 11:45
Marcel 3 lata
Piękne!![]()
Aaa, piękne! W sam raz dla mojej Salamandry!
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
pierwszy raz o jaszczurach powiem - podobają mi się
piękne
oprocz ostatnich konopii, to gramatura u Didka daje wiele do zyczenia w tym roku i koncowce zeszlego
Marcel 3 lata
a ja uważam że cienkie chusty są całkeim fajne, nie lubię czuć że mam na sobie koc
chusta ma być chustą, miękką, łatwo się motającą, a te stojące jak stare skarpety to dla mnie totalne przegięcie
Aś, Julek '08 i Alik '11
Cienka o dobrym skladzie, moge sie zgodzic - jezeli w gre nie wchodzi noszenie maluszka. Ale w Indio o gramaturze 165 mozna bylo palec wlozyc miedzy nitki przedzy, a pod swiatlo zobaczyc jaka jest pogoda za oknem.
Marcel 3 lata
Bardzo ładne, zwłaszcza po tej lewej stronie
190g miały też czarne gekony.
chyba najgorsze zestawienie gadów jak dla mnie...
Ładne! I nietypowo podobają mi się obie strony![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
No dobrze niech ona będzie cienka, ale nośna. Bo ile czasu dziecko wazy 4-6 kg? Mało kto kupuje chustę na chwilę. Franek wazy ze 12 kg i te 190 wrzyna mi się po 5 minutach niemiłosiernie. A didosław produkuje od dwóch lat same cienkie chusty, jest co prawda kilka wyjatków ale na nich rzadko kto oko zawiesza. a z gekonów to za najlepsze uchodzą turkusowe i fioletowe własnie ze wzgledu na nosność.