Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Rodzina Duggerów nosi w Ergo

Chustomanka
    Miejscowość
    A. Ł

Domyślnie Re: Rodzina Duggerów nosi w Ergo

Już kiedyś się natknęłam na tą rodzinkę, w jakiejś gazecie było o nich i www strony. Takie dodatkowe wariactwo to że wszyscy mają imię na "J". Troche sekciarsko wyglądają, tacy ugrzecznieni wszyscy

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Włocławek

O matko! To nie dla mnie, zdecydowanie. Kocham dzieci ale tyle to już przesada.

Chustopróchno Awatar Budzik

Cytat Zamieszczone przez petisu
    Czy to w pewnym momencie nie jest troche jak "masowa produkcja"?
    Tak, to już masówka, poszli w ilość, gdyż ponieważ () oni z tego żyją, że mają dużo dzieci. Oglądałam kiedyś jakiś program o nich. Występują w programach TV, reklamach - zarabiają na tym, mają sponsorów (jedzenie, ciuchy, chemia itp). Nie wiem nawet, czy jedzenie sami gotują, czy mają sponsorowany catering. Mnie osobiście to przeraża. Sama myśl o 16 ciążach - brrr...

Guest

a wyobrażacie sobie ten hałas?? o jizzzzz.... nie no,zdecydowanie za dużo ludzi pod jednym dachem...

Chusteryczka Awatar april
    Miejscowość
    Im lepszy koń, tym na niego wiecej nakladają.

To kosmos jakiś. Ja nie wiem jak ona nad nimi wszystkimi panuje. Najbardziej rozwaliły mnie plastikowe talerzyki(czyzby jednak catering?), lada chłodnicza(czy jak to tam się zwie) jak na stołówkach lub w ikei i pralnia. W kuchni podpisane kubeczki i dystrybutor coli sprite i co tam jeszcze.(oj taki to ja bym chciała, zeby mi go jeszcze ktos napełniał)
    Widziałyście ile ona ma prania, suszenia i prasowania potem??????????????? Matko, ja codziennie włączam jedną lub dwie pralki, przy 4 osobach w domu, a oni?
    Pokój dziewczynek śliczny(tern kon na scianie, ach), za to chłopców juz mi się nie podoba, zajeżdza kolonią jakąs.
    Kiedys oglądałam jakiś program o podobnej rodzinie w Polsce. Mama mówiła, że tam kazdy ma swoje obowiązki i póki ktoś nie nawali to wszystko idzie jak należy.
    Swoja drogą-podziwiam, tyle razy rodzić

Uprawnienia umieszczania postów