Hello.Ostatnio spodobało mi si uzywanie otulacza polarkowego (mojego pięknego) z pieluchami tetrowymi.Mam takie zwykłe cieniasy z supermarketu.I tak sobei myślę,jakie polecacie pieluszki do składania oprócz tetry?Dla 13 miesięcznej pannicy?
Hello.Ostatnio spodobało mi si uzywanie otulacza polarkowego (mojego pięknego) z pieluchami tetrowymi.Mam takie zwykłe cieniasy z supermarketu.I tak sobei myślę,jakie polecacie pieluszki do składania oprócz tetry?Dla 13 miesięcznej pannicy?
Zakończyłyśmy cysianie w wieku okrągłych 4 lat
M1 X 2007, M2 V 2016
mój pieluchownik dużo mniejszy, ale chwaliłam sobie frotowe Lenya, miękkie i chłonne.
Asinus asino pulcherrimus
sprawdzą się też wszelkiego rodzaju prefoldy i pieluszki flanelkowe. flanelkowe bardzo dobre są z imse wimse. frotowe tej marki są też super, ale są baardzo grube i nadają się raczej na wkładki, ręczniczki itd. z frotowych cienkich polecam lenya.
albo "szmugluj" do tetry dodatkowe wkładki. przy frotowej i flanelkowej musisz liczyć się z większą pupą niż w tetrze. optymalny sposób składania to będzie chyba latawiec, który daje w miarę małe rozłożenie nóżek. po założeniu pieluszki w kroku musisz jeszcze trochę tej pieluszki między nóżkami zawinąć do środka, aby nie było za szeroko. niektóre dzieci tego nie lubią. z drugiej strony znam dzieciaczki, które do 2 roku życia we frocie biegają.
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
Moja Tośka ma prawie 13 i z powodzeniem używamy Bambino Mio drugiego rozmiaru.
Dojedziemy już na nich do końca, bo od czasu, jak zaczęła migać na nocnik to pieluszek zużywamy niewiele.
Ręczniki z Ikei są super![]()
ale to pewno już wiesz![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
Ręczniki z ikei sa super dla mnie jako wkładki najbardziej, ale są dość grube i szukam jakiejs cienszej alternatywy.Bo tetrówki sa cieniutkie i wygodne dla osoby je noszącej![]()
Zakończyłyśmy cysianie w wieku okrągłych 4 lat
M1 X 2007, M2 V 2016