Mam, znam. Zanabyłam w zeszłym roku wszystkie trzy modele wiedziona sentymentem do VRbabies. Jak ktoś chce to za zwrot kosztów wysyłu tudzież czekoladę mogę wszystkie w komplecie wysłać do przymierzenia

a tak na powaznie, obie wersje, zarówno model Summer BC jak i Simple mają taki sam panel i nie mają pasa biodrowego.

Wersja Summer nie ma wypełnionych pasów i panel jest ze zszytych ze sobą pasów, taka szachownica: jest materiał, nie ma materiału.

Wersja Simple ma wypełnienia w pasach ale niewielke i panel całkowicie z materiału.

Nosi się go fajnie na szybkie przejście z auta do wózka sklepowego ale na dłuższy spacer komfort noszenia jest na niskim poziomie bo dziecie lekko zjeżdża w doł. I nie polecam dla starszaków, jednak panel (o ile pamiętam ma chyba coś koło 29 albo 33 cm, musiałabym zmierzyć) dla trzylatka się nie nadaje.

acha, dla tych co nie wiedzą - VR babies to angielska firma ale zleca szycie w chinach.

To tyle na szybko, w razie czego służę wiedzą w późniejszych godzinach bo teraz pędzę do dziecka