Właśnie wypuściłam dalej testową bebinę. Dziękuję za możliwość ponoszenia.
To taka pozytywna chusta: mięciutka (chociaż byłam 38 na liście, więc już chyba nie mała szans nie zmięknąć) i sympatyczna w noszeniu. Łatwo się dociąga, przy dłuższym noszeniu opada troszkę - tak minimalnie, nosi się wygodnie (nic się nie wrzyna). Generalnie zrobiła na mnie dobre wrażenie.
Nie ma zaznaczonego środka, co mi w ogóle nie przeszkadza.
Kolor ma dziwny. O gustach się nie dyskutuje i niby zielono-żółte połączenie całkiem fajne jest, ale ta kratka przypomina ścierkę kuchenną..
a teraz minus - instrukcja - moim zdaniem jest nieczytelna, jakbym nie umiała wiązać obrazki nic by mi nie pomogły. Poza tym ....jest dziwna: nie ma 2x, kangura, prostego plecaka...
W sumie nie wiem jak ją ocenić. są chusty w których nosi mi się lepiej, ale np. didek jak dla mnie z nią przegrywabędzie 4 ale z dużym plusem

Odpowiedz z cytatem

M. X.08 

. Kolory chusty bardzo optymistyczny, ciekawy pomysł z kratką co dodaje jej uroku. Jeżeli chodzi o nośność- przy 8kg szczęścia nosiła bez problemowo, pod tym względem przypominała mi moją chustę Nati (Toskania.) Nam nic się nie wrzynało, nie musieliśmy poprawiać. Największym minus- Brak środka. W ogólnej ocenie daję 5.
Bebinę i z czystym sumieniem wystawiam jej dużą piątkę.