-
Chustonówka
Dziewczyny, czy otulacze Bobolidera dadzą radę przy noworodku? Planuję wielopieluchowanie tak po ok. 2 tygodni od urodzenia, więc dziecko na pewno będzie małe, a trochę mnie martwi, że to one size, więc nie wiem, czy podołam?
I co do otulacza do środka, ręczniczek z IKEI ten mały będzie okej?
-
-
Chustofanka
dla bobolider kieszonka jest w miarę ok, tylko stanowczo za szeroka i niestety często są przecieki
-
Chustonoszka
Używamy bobolider kieszonek od półtora roku i są w bardzo dobrym stanie. Minus: na metce dopuszczalna temperatura prania to 35 stopni. Ja prałam w 40 a ostatnio odważyłam się w 60 i nic im nie jest. Pul cały. Często natomiast zdarzają nam sie przecieki przy nóżkach. Nie wiem jak jest w markowych kieszonkach, bo ja mam tyko chińskie kieszonki i wszystkie ciekną w tym miejscu. Natomiast wkłady bambusowe bobolider są w fatalnym już stanie. Strasznie wyłysiały i zrobiły się mega cienkie. Już właściwie nie ma w nich co chłonąć, bo ten bambus po prostu wyparował i została sama taka siateczka. Nie wiem czy to moja wina czy one po prostu tak mają.
-
Chustonówka
Czy ktoś próbował reklamować przecieki przy nóżkach? Mam kilka pieluszek Bobolidera i praktycznie każda po godzinie jest mokra na gumkach. Producent twierdzi, że to moja wina wynikająca z niewłaściwego używania pieluszek. Ich zdaniem zatłuściłam pieluszki lub w jakiś magiczny sposób zniszczyłam PUL. Mam jeszcze inne pieluszki, m.in. Grovia i Babyetta - wszystkie piorę razem i żadne mi nie przeciekają poza Boboliderami. Z tego co czytam na forum to przecieki lub rozwarstwienia zdarzają się w ich pieluchach standardowo.
Uprawnienia umieszczania postów