Pokaż wyniki od 1 do 20 z 94

Wątek: Bobolider, chinki

Widok wątkowy

Chustofanka

Domyślnie

Kierując się waszymi opiniami na temat tych pieluszek,a w większości są one jednak pozytywne kupiłam jedną szt.na próbe(kieszonkę,bo otulaczy mam tyle,że mogę z nich zupę gotować,a pieluchuję właśnie systemem kieszonkowym bo nam najlepiej podchodzi)i dwa składane dwustronne wkłady może się na spacerek sprawdzą.
    My co sprawda zbliżamy się już do schyłku pieluchowania,ale ja jestem uzależniona od kupowania,a tych pieluch jeszcze nie próbowałam z bardziej znanych chinek mam tylko ecobambino i pupusia,który nas nie zawodzi no i Happy Flute,które niestety niekiedy zawiodą więc synuś używa ich w upalne dni kiedy może w samej pieluszce po domu śmigać.

Już po testach pieluszka miękka jak dla mnie nic się nie odgniata synkowi w pachwinkach i na pleckach,test spacerowy zdała śpiewająco z dwiema wkładkami mikro.Polecam bo za tą cenę warto szkoda,że ja już sobie więcej nie kupię...Wcześniej kiedy zaczynałam z pieluszkami wielorazowymi kompletowałam stosik sugerując się niska ceną na przykład na all o forum miałam mgliste pojęcie a czasu na czytanie mało no cóż człowiek uczy się na błędach szkoda,że najczęściej własnych.
    Ostatnio edytowane przez *LOLA* ; 28-07-2013 o 02:22
    BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)Jaś(05.10.2011)

Uprawnienia umieszczania postów